Boeken geschreven door Jeanet Bathoorn

DE 11 BESTE ONLINE VERDIENMODELLEN

Online inkomstenstromen zijn een waardevolle en soms noodzakelijke aanvulling op onze traditionele manier van ondernemen. Maar online verdienmodellen zijn vooral een betrouwbare en eenvoudige manier om je inkomstenstroom een boost te geven. Er zijn ondernemers die miljonair zijn geworden met een 100% online bedrijf. Een succesvol model kent twee voorwaarden: de knowhow en de mindset. Dit unieke boek geeft je inzicht in beide.

In dit boek vind je de 11 beste en beproefde online verdienmodellen. Per verdienmodel worden de vereiste voorwaarden, de pluspunten en de valkuilen uitgelegd. Daarnaast leer je hoe je de juiste ondernemersmindset ontwikkelt voor de grootste kans van slagen. Want die mindset, zo betogen Jeanet en Petra, is vele malen belangrijker dan alle techniek bij elkaar.

Bestel het boek De 11 beste online verdienmodellen

IN 10 STAPPEN EEN MAGISCHE MASTERMIND (2020)

Ontdek hoe jij met een Mastermind-groep je omzet verdubbelt zonder harder te werken.  Jij bent (business) coach, expert, auteur, spreker, podcaster, blogger. Jij hebt ergens verstand van. Nu verkoop jij je kennis via online trainingen of 1-op-1. Hoe zou het voor jou zijn als jij een hoogwaardige Mastermind groep toevoegt aan je bedrijf? Per deelnemer kun jij meteen enkele duizenden Euro's vragen omdat jij veel meer waarde levert voor de klant.

Het boek In 10 Stappen een Magische Mastermind leert jou hoe je een Mastermind groep opzet en begeleidt.

Meer informatie en bestellen via BOEK: In 10 Stappen een Magische Mastermind

EXPERTTIPS VOOR EEN DOORBRAAK IN JE MONEY MINDSET (HERDRUK 2022)

De 50 praktische tips in dit boek helpen jou om jarenlange overtuigingen los te laten, nadat je ze eerst bewust hebt beschreven en hebt besloten dat die geldovertuigingen je niet langer van dienst zijn. Met de FORTUNA-methode die Jeanet voor je heeft ontwikkeld, ga je stapsgewijs aan de slag met de verschillende niveaus van blokkades en krijg je praktische manieren aangereikt om deze aan te pakken. Dit is geen snel-rijk-zelfhulpboek. Dit boek is voor die ondernemer die al klanten heeft, maar steeds tegen een plafond aankijkt. Die ondernemer die een doorbraak zoekt in het denken over geld. Verander je denkpatronen en je verandert je leven; ook en zeker over geld!

Dit boek is geschreven voor zelfstandig (kennis)ondernemers en verschenen in de Experttips serie. In 2022 verscheen de tweede druk. 
Hoogst bereikte positie #92, 3 dagen in de top 100.

Meer informatie en bestellen via BOEK: Experttips voor een doorbraak in je Money Mindset

50 VERDIENMODELLEN (2016)

Wil jij continue geldstromen, geld voor opleidingen en investeringen, maar daarnaast ook tijd en geld voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van je bedrijf. Dit boek laat zien hoe je op een slimme manier je bedrijf inricht met de juiste online/offline verdienmodellen. Keuzes maken met de goede afwegingen waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die je in het model kunt of wilt stoppen. In dit boek vind je een overzicht van 50 praktische verdienmodellen.

Dit boek is geschreven voor zelfstandig (kennis)ondernemers en is geschreven samen met Petra Iuliano.

Hoogst bereikte positie #88, 9 dagen in de top 100. 

Meer informatie en bestellen via Managementboek.nl

50 verdienmodellen

MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK (2015)

Dit baanbrekende boek laat je zien hoe:

  • stopt met uurtje-factuurtje werken en een grote sprong in inkomen realiseert
  • je ideale cliënt kiest en welk probleem je voor deze cliënt oplost
  • high end programma's creëert en van daaruit meer inkomstenbronnen
  • je cliënt beweegt van interesseren naar investeren
  • social media en internet inzet om zichtbaarheid en expertstatus te claimen
  • dankzij marketing met plezier IN en vooral AAN je praktijk werkt
  • effectief je tijd inzet zodat je met minder inspanning meer resultaat haalt
  • welke mindsets een 'must' zijn om een succesvolle praktijk te creëren en nog ongelofelijk veel meer.

Dit boek is geschreven samen met Sandra Derksen. 

Meer informatie en bestellen via Managementboek.nl

ONTDEK SNEL: PINTEREST VOOR ZAKELIJK GEBRUIK (2013)

In 2013 was Pinterest de snelst groeiende social media site. Aanwezigheid op Pinterest is dus onmisbaar voor bedrijven en ondernemers. Hoe benut je dit sociale, visuele platform zo optimaal mogelijk?

Ontdek snel hoe je Pinterest succesvol inzet voor zakelijk gebruik met praktische tips en voorbeelden uit dit boek. Dit boek is alleen als ebook verkrijgbaar. 

Meer informatie en bestellen via Managementboek.nl 

GET SOCIAL IN BUSINESS (2012)

In Get Social in Business laat Jeanet Bathoorn op haar kenmerkende enthousiaste wijze zien welke mogelijkheden en kansen social media bieden op en in het werk. Je vindt in dit boek niet alleen heldere en praktische hoofdstukken over het zakelijk gebruik van LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+ , maar ook nuttige informatie over minder bekende toepassingen als Foursquare, Pinterest en QR-codes.

Hét boek om te ontdekken hoe je social media succesvol zakelijk inzet. Dit boek is genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2012. 

Dit boek is niet meer verkrijgbaar. 

GET SOCIAL

Over de BESTSELLER Get Social +
133 DAGEN IN DE TOP 100, hoogste plaats #18

Dit boek, uit 2011, is alleen nog te bestellen als ebook.

Jeanet Bathoorn beschrijft in Get Social + op een enthousiaste en vlot leesbare manier hoe social media voor ieder van ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ze doorspekt haar vele praktische tips met cijfers, citaten en voorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en nu spijt hebben dat ze niet eerder zijn begonnen.


Reacties van lezers:


Heel overzichtelijk Mastermind boek

profile-pic

Het is een heel overzichtelijk boek, heel gestructureerd en heel goed opgebouwd. Je leest het makkelijk en je bent ook echt benieuwd naar de volgende stap. Ik had het binnen de kortste keren uitgelezen, omdat ik gewoon nieuwsgierig was naar de volgende stap. Alle facetten komen er aan te pas. Jij, zij, wij worden uitgebreid behandeld. Je kunt merken dat Jeanet hierin heel veel ervaring in heeft opgedaan, zowel in deelname en in het faciliteren van mastermind-groepen. Je ontvangt de juiste vragen, waar je op moet letten, welke valkuilen je tegen kunt komen, hoe je de juiste prijs kunt bepalen en welke soort masterminds er bestaan. Zo kun je makkelijk een keuze voor jezelf maken wat het beste bij jou en je doelgroep (ideale klanten) past. Zelf heb ik aan verschillende masterminds deelgenomen, maar kan nu zeggen, dat ze toch niet zo goed gestructureerd en voorbereid waren als hier beschreven. Ben je van plan een mastermind groep op te bouwen of aan een deel te nemen is dit boek een must. Wat mij betreft heeft Jeanet met haar tips de spijker op z’n kop geslagen. Mij heeft het weer veel stof tot nadenken gegeven.

Veronika Rutten - Auteur & Life Coach

Als een frisse wind door de haren

profile-pic

Jeanet Bathoorn! Wat een ontzettend gaaf boek heb je geschreven. Helemaal à la Jeanet: iets dat geweldig EN lastig is (geld dus) in klare taal op papier zetten. Alsof je een frisse wind door je hoofd voelt waaien. Van harte aanbevolen!!!

Esther de Charon de Saint German - The Miracle Year

Onmisbaar als jij je eigen Mastermind wilt beginnen

profile-pic

Jeanet heeft in één boek alles opgenomen wat je moet weten om je eigen mastermind te starten. Praktisch, makkelijk toepasbaar maar ook stof tot nadenken.

Dit boek is onmisbaar voor iedereen die zijn eigen mastermind wil beginnen.

Monica Helbig - Financieel Expert & Auteur

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk

profile-pic

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Money Mindset

profile-pic

Leuk verhelderend boek over je Money Mindset. Weet je gelijk waar je blokkades met betrekking tot geld zitten.
Veel leesplezier.

Aafke Dijkstra - Midlife Happiness Expert

Makkelijk te lezen en toe te passen

profile-pic

Jeanet legt op een eenvoudige manier uit hoe de manier van denken over geld, je ondernemerschap kan beïnvloeden. Zowel positief als negatief. Met natuurlijk de bijbehorende tips die je gelijk in je bedrijf kan toepassen en waar je gelijk de resultaten van zult merken. Dit boek ligt inmiddels binnen handbereik zodat ik het snel er bij kan pakken en weer tips kan toepassen in de praktijk!

Diana Verra

Brengt jezelf next level

profile-pic

Wauw wat een heerlijk to-the-point, waardevol en informatief boek. Het lezen ervan gaf me het gevoel dat ik in een mastermind zit. Hele verrijkende en verdiepende inzichten naast zeer praktische tools. Ik raad iedereen die een groep coacht of begeleidt dit boek aan. De collectieve intelligentie kun je namelijk altijd inzetten en met de tools en inzichten die Jeanet verschaft, breng je jezelf en je klanten naar de next level. Je hebt geen excuus meer om geen krachtige mastermind te leiden.

Daisy da Veiga - Spreker, Ondernemer, Transformatie Strategist & auteur 'In 10 stappen Ontspannen Succesvol '

Eerste stappen zetten op social media

profile-pic

Jeanet Bathoorn beschrijft in Get Social op een enthousiaste en vlot leesbare manier hoe social media voor ieder van ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ze doorspekt haar vele praktische tips met cijfers, citaten en voorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en nu spijt hebben dat ze niet eerder zijn begonnen.

Get Social is een aanrader voor iedereen die zich afvraagt wat te doen met social media en de eerste stappen wil gaan zetten op social media vlak.

Over het boek Get Social +

Jan Vermeiren - Business Coach & Auteur

Compliment!

profile-pic

Lekker helder en duidelijk boek, compliment!

Over het boek Get Social in Business

Bas Hoogland - Landal ambassadeur & eigenaar vakantiehuizen

Hoe creëer jij zelf een goede Mastermind?

profile-pic

Dat een goede mastermind je naar een volgend niveau kan brengen, heb je vast al eens gehoord. Maar wat een ‘goede mastermind’ is, blijft over het algemeen vaag. Dit boek van Jeanet Bathoorn geeft antwoord op die én op een veel belangrijkere vraag: hoe creëer jij zélf een magische mastermind. In 10 praktische stappen ontdek je wat er nodig is om een succesvolle mastermind te leiden en hier als groep optimaal resultaat mee te behalen.

Adine Faber-Versluis - Money Mind Academy

Wil jij als business coach een mastermind faciliteren?

profile-pic

Ben jij Business Coach en wil je zelf een Mastermind faciliteren? In dit boek loodst ervaren mastermind deelnemer en facilitator Jeanet Bathoorn je in 10 stappen naar een professionele mastermind, waar jij en jouw masterminders het optimale uit zichzelf, hun business en elkaar kunnen halen. Dit boek is een must read voor toekomstige Mastermind facilitators en business coaches.

Cateleine Colnot - Personal & Business Story Coach

Onmisbaar voor Iedere Ondernemer

profile-pic

Voor een ondernemer is geld het meest ingewikkelde onderwerp. Dat ondernemen begint met een goed idee en enthousiasme over het product. Maar vervolgens moet je dan omzet maken, pingels binnenkrijgen, anders ben je geen ondernemer. En dan loop je al snel vast, omdat je nog allerlei ‘oude geldmeuk’, achter je aansleept. En wordt het niets met die omzetgroei. Zo ben ik in ieder geval begonnen;).

Jeanet Bathoorn geeft je 50 fantastische tips waarna je bewust bent van je gedachten over geld én hoe je ze kan veranderen. Dat doet ze op heel prettige wijze: spathelder, liefdevol en kordaat. Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ik raad het iedere ondernemer aan.

Caro Ritsma - Adviseur Hogersalaris.nl

Helder, duidelijk en transparant

profile-pic

Ik leerde Jeanet jaren geleden kennen tijdens een workshop over Social Media. Haar workshop was verfrissend anders. Geen trucjes, maar jezelf onderscheiden, jouw kracht vinden en die ontwikkelen en omarmen. Haar boek over Social Media las ik in één ruk uit en heeft me geholpen om mijn bedrijf te professionaliseren. Haar boek over een Magische Mastermind is alles wat ik had verwacht. Helder, transparant en duidelijk. Niet alleen qua taalgebruik, maar ook qua opdrachten en doelstellingen. Denk jij erover om een Mastermind te starten dan is dit boek een onmisbare basis.

Eefke Peeters - Columniste, blogger, hoofdredacteur Vita Magazine, kinderboekenschrijfster

Dit boek is de ideale handleiding

profile-pic

Heerlijk, helder boek dat leest als een trein! Wil jij een Mastermind opzetten dan is dit boek de ideale handleiding. Jeanet neemt je mee in de rol die jij mag nemen om er een enorm succes van te maken en hoe je een fijne groepsdynamiek bevordert. Ook behoedt ze je voor valkuilen die je liever niet neemt, de zogenaamde mastermind-verstoorders en hoe je die verslaat. Ik zeg: lezen!

Irene Ogier-Wind - Online Business Coach

Veel ervaring met Masterminds faciliteren

profile-pic

Jeanet heeft veel ervaring met Masterminds faciliteren, dat blijkt uit elke pagina van dit heldere en praktische boek. Het is vlot te lezen en geeft direct toepasbare tips. Deze zijn niet alleen van toepassing voor business coaches, maar voor iedereen die Masterminds begeleid. Ik herkende meteen situaties uit mijn eigen Masterminds en weet nu hoe ik deze nog effectiever kan begeleiden.

Mariëlle Tromp - Persoonlijk leiderschap voor zorgprofessionals

Lees dit boek niet!

profile-pic

Lees dit boek niet! Het laat je namelijk vervelende dingen zien. Je ontdekt misschien wel dat jij nog als een peuter denkt over geld. Of dat je met jouw mindset structureel schaarste aantrekt. Of je gaat je eigen transformerende geld-mantra ontwikkelen, waardoor je geld opeens wel leuk en interessant gaat vinden. Brrr… daar moet je toch niet aan denken? Lees dit boek maar niet en blijf de rest van je leven mopperen dat je te weinig geld hebt.

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Een boek vol met eye openers!

profile-pic

Een boek vol met eye openers! Door middel van duidelijke tips met herkenbare voorbeelden uit de praktijk krijg je een nog helderder beeld over je money mindset. En door de manier van schrijven leest het super makkelijk weg! Een echte aanrader wat mij betreft!

Yvonne Lagewaard

Sneltrein naar vrijheid & financiële welvaart

profile-pic

Met haar no-nonsense stijl geeft Jeanet Bathoorn alle ondernemers een sneltrein naar vrijheid en financiële welvaart door dit praktische boek vol tips en expert adviezen. Een echte aanrader!

Lisa Eunice Peek - Expert on Women, Wealth & Impact

Durf na te denken over je geld mindset

profile-pic

In dit boek drukt Jeanet Bathoorn je met de neus op de feiten: durf na te denken over jouw geldmindset!

Het boek staat boordevol praktische tips om een betere verhouding met geld te krijgen.

Elke Vergoossen - Uitgever Boom Amsterdam

Inspirerend boek over Money Mindset

profile-pic

Dit boek geeft je prachtige inzichten in Money Mindset. Je kunt direct onderzoeken hoe jouw Money Mindset is en hoe deze tips voor jou kunnen werken.

Joke Straathof

Houd jij wel of niet van geld?

profile-pic

Hou je niet van geld? Lees dan dit boek.

Hou je wel van geld? Lees dan dit boek.

In beide gevallen zul je hier en daar bevestigd worden in wat je al weet, maar je zult ook een sloot aan nieuwe inzichten en praktische tips krijgen, die je helpen om geld nog leuker te vinden.

Lezen!

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Verlangen om er één op te zetten

profile-pic

Wow, wat schrijf jij makkelijk leesbaar. Ik vind je een enorme vakvrouw. Wat jouw boek me laat zien is hoeveel vertroebelde visies en uitvoeringen er zijn in de markt van masterminds. Betaalde en onbetaalde. En je wekt verlangen op om te overwegen er één op te zetten! Wat je mij laat zien hoe ik in VORST Masterminds heb gezeten! Zelfs in degene waar ik plezier en resultaat uithaalde! Het dikke vette pluspunt van je boek, zelfs als doorgewinterde trainer met 12,5 jaar ervaring, de types, de soorten mensen en welk patroon en gedrag ze vertonen. Dank je!

Reggy Nelissen - Energetisch Leiderschapscoach

Verhouding met geld ingewikkeld

profile-pic

Praktisch, helder en tot he point. Jeanet Bathoorn laat zien dat onze verhouding ten opzichte van geld ingewikkeld is, maar geeft steeds praktische tips om er werk van te maken.

Elke Vergoossen - Uitgever Boom Amsterdam

Direct toepasbaar

profile-pic

Money en Mindset. Twee thema's die mij als financieel econoom en psycholoog direct triggeren. Veel ondernemers weten niet goed raad met geld en hebben onvoldoende inzicht in hun inkomsten en uitgaven. Of vertonen struisvogelgedrag. Daarom is het goed dat dit boek er is. Zodat alle ondernemers baas over hun geld en hun gedachten over geld worden. Sommige tips hangen voor mij tegen het zweverige aan, maar er staan ook heel veel praktische tips in. Doe er je voordeel mee!

Ingrid van Ommeren

Verbeter je relatie met geld, jezelf en het leven

profile-pic

Er is een groot disbalans tussen graag meer willen verdienen en het manifesteren ervan; de sleutel hiervan is te vinden in de mindset. Wat fijn dus dat Jeanet met haar herkenbare praktische no-nonsense stijl een boek hierover heeft geschreven met een overvloed aan tips en bewustwordingsoefeningen die je relatie met geld, jezelf en het leven verbeteren.

Sandra Derksen - Auteur, Business Mentor Licht op Jezelf®

Must read voor elke ondernemer

profile-pic

Het boek 'Doorbraak in je Money Mindset' is een praktische handleiding om inzicht over en vooral in je money mindset te krijgen. Een must-read voor elke ondernemer! Vanuit de juiste mindset meer financiële vrijheid ontdekken, wat dit dan ook voor jou betekent.

Helder geschreven en waardevolle opdrachten om over na te denken. Een absolute aanrader!

Janet van Spil - Virtual Assistent

Eye openers

profile-pic

Zowel het boek als het assessment hebben mij duidelijk gemaakt waar mijn "zwakke" punten liggen en waaraan ik moet werken. Ik heb van huis uit een negatieve money mindset meegekregen en dien hierin echt positiever te staan. Ik kan actief een rol spelen in mijn financiële situatie in plaats van steeds maar afwachten hoe alles gaat verlopen. Ik moet stoppen met mezelf steeds te saboteren om mijn financiële situatie te verbeteren.

Nadat ik het assessment over de Money Archetypes gedaan had en het boek gelezen had begreep ik niet alleen beter waarom het mij maar niet lukt om geld te sparen c.q. over te houden elke maand, maar kreeg ik ook handvatten op welke punten ik zelf bij kan sturen. Zodat ik voortaan echt grip krijg op mijn financiën en het geld als het ware naar me toe kan trekken in plaats van afstoten (mezelf hierin saboteren). Een hele verademing te ontdekken dat alle dingen mij niet zomaar "overkomen" maar dat ik hierin een actievere rol kan spelen. Ik vind dit boek echt een aanrader voor iedereen, of je nu ondernemer bent of niet: de tips lezen makkelijk weg en zijn vrij eenvoudig toe te passen, al zul je af en toe nog wel even in je oude patronen terugvallen. Maar als je voor jezelf specifieke actiepunten opschrijft en deze zichtbaar ophangt of ergens neerlegt kun je jezelf steeds weer helpen onthouden wat je nu wel en juist weer niet moet doen in bepaalde situaties.

Ik ben heel blij met dit boek. Heb al veel boeken gelezen op financieel gebied maar dit is net wat uitgebreider en ook eenvoudiger te lezen dan de anderen.

Een aanwinst Jeanet!

Ria Meijer - Ondernemer

Leerzaam, interactief en confronterend

profile-pic

Een interactief boek? Jazeker! Jeanet Bathoorn houdt niet van lui consumeren en achterover hangen. Met dit boek moet je aan de slag met jouw geldblokkades door oefeningen te doen. Maar de oefeningen zijn gelukkig leuk, hoewel ook behoorlijk confronterend op zijn tijd. Maar, spoiler alert: de oefeningen helpen wel.
Geld was een taboe, maar Jeanet maakt het bespreekbaar.

Martha Pelkman

Het boek maakt je leven rijker

profile-pic

Je kunt dit boek lezen en in de kast zetten, maar de truc is om de tips van Jeanet Bathoorn te gebruiken als actiepunten. Dus begin vandaag nog. Zelfs al onderneem je actie op een enkele tip in dit boek; het zal je leven rijker maken!

Meike van Zandvoort - Rijker Leven Expert

Als paddestoelen uit de grond ...

profile-pic

Masterminds vandaag schieten als paddestoelen uit de grond maar lang niet elke mastermind is een succes. Als deelnemer heb ik al verschillende masterminds voortijdig zien beëindigen. Toch is een mastermind een krachtige tool en een must voor elke ondernemer. In dit boek geeft Jeanet praktische tips om alles uit je mastermind te halen, zowel voor de facilitator als voor de deelnemer. Aan de hand van concrete voorbeelden en anecdotes wordt snel duidelijk wanneer en hoe je masterminds kan inzetten als expert. Ik heb er alvast enkele tips uitgehaald om ervoor te zorgen dat de deelnemers aan mijn mastermind extra succesvol worden bij het maken en lanceren van hun video-leerplatform. Een aanrader voor elke ondernemer.

Sandra De Milliano - Auteur ‘Experttips voor een winstgevend leerplatform’

Over Jeanet Bathoorn

Als jij als zelfstandig ondernemer een succesvolle online business wilt opbouwen, laat Jeanet jou dan begeleiden.  Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. 

Jeanet Bathoorn is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 7 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet is internationaal spreker, bestseller auteur en VrijheidsOndernemer®. Zij gebruikt identiteitscoaching om zelfstandig kennisprofessionals naar vrijheid en succes te begeleiden.  Haar recht-door-zee aanpak wisselt ze af met  spiritualiteit en liefdevolle, provocatieve vragen.  

Connect met mij

Copyright 2023, VrijheidsOndernemers®

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

KvK: 67077811
VrijheidsOndernemers