fbpx

"In 10 Stappen een Magische Mastermind"
- het eerste Nederlandstalige Mastermind boek! 

"Ontdek hoe jij met een Mastermind-groep je omzet verdubbelt zonder harder te werken"

profile-pic

Hoe creëer jij zelf een goede Mastermind?

Dat een goede mastermind je naar een volgend niveau kan brengen, heb je vast al eens gehoord. Maar wat een ‘goede mastermind’ is, blijft over het algemeen vaag. Dit boek van Jeanet Bathoorn geeft antwoord op die én op een veel belangrijkere vraag: hoe creëer jij zélf een magische mastermind. In 10 praktische stappen ontdek je wat er nodig is om een succesvolle mastermind te leiden en hier als groep optimaal resultaat mee te behalen.

Adine Faber-Versluis Money Mind Academy
profile-pic

Onmisbaar als jij je eigen Mastermind wilt beginnen

Jeanet heeft in één boek alles opgenomen wat je moet weten om je eigen mastermind te starten. Praktisch, makkelijk toepasbaar maar ook stof tot nadenken.

Dit boek is onmisbaar voor iedereen die zijn eigen mastermind wil beginnen.

Monica Helbig Financieel Expert & Auteur
profile-pic

Wil jij als business coach een mastermind faciliteren?

Ben jij Business Coach en wil je zelf een Mastermind faciliteren? In dit boek loodst ervaren mastermind deelnemer en facilitator Jeanet Bathoorn je in 10 stappen naar een professionele mastermind, waar jij en jouw masterminders het optimale uit zichzelf, hun business en elkaar kunnen halen. Dit boek is een must read voor toekomstige Mastermind facilitators en business coaches.

Cateleine Colnot Personal & Business Story Coach

Eindelijk! Een bewezen methode om je omzet te verdubbelen zonder harder te werken of risico's te nemen. 

Jij bent (business) coach, expert, auteur, spreker, podcaster, blogger. 

Jij hebt ergens verstand van. 


Nu verkoop jij je kennis via online trainingen of 1-op-1. 

Hoe zou het voor jou zijn als jij een hoogwaardige Mastermind groep toevoegt aan je bedrijf?
Per deelnemer kun jij meteen enkele duizenden Euro's vragen omdat jij veel meer waarde levert voor de klant. 


Je krijgt meer omzet, een stabielere cash flow en tevredener klanten. 

Het starten van een Mastermind groep is de effectiefste manier om je bedrijf exponentieel te laten groeien

Het opzetten van een Mastermind is 
dé professionaliseringslag in jouw bedrijf!

Je kunt je niet letterlijk succesvol denken, maar de kracht van je gedachten is enorm. Je leert in dit boek hoe je een mastermind opricht, wat je als facilitator kunt verwachten, wat je van de deelnemers mag verwachten, wat de randvoorwaarden zijn. 

Bestel nu:

 

Bestel het boek nu voor € 20 (exclusief verzending, ex btw)

  

Wat zeggen anderen:

profile-pic

Veel ervaring met Masterminds faciliteren

Jeanet heeft veel ervaring met Masterminds faciliteren, dat blijkt uit elke pagina van dit heldere en praktische boek. Het is vlot te lezen en geeft direct toepasbare tips. Deze zijn niet alleen van toepassing voor business coaches, maar voor iedereen die Masterminds begeleid. Ik herkende meteen situaties uit mijn eigen Masterminds en weet nu hoe ik deze nog effectiever kan begeleiden.

Mariëlle Tromp Persoonlijk leiderschap voor zorgprofessionals
profile-pic

Jij plantte dat zaadje jaren geleden al

Jeanet, toen ik jou 3,5 jaar geleden ontmoette wist ik al dat ik ooit online mijn diensten wou aanbieden. Je hebt dat zaadje toen al in mijn hoofd gepland. Maar het is er nooit van gekomen door alle optredens, trainingen en boekingen. Ik had gewoon geen tijd.

Nu zijn alle afleveringen van Tina Turner, de musical afgezegd. Nu was ik klaar om mijn eerste online product te maken.

profile-pic

Als paddestoelen uit de grond ...

Masterminds vandaag schieten als paddestoelen uit de grond maar lang niet elke mastermind is een succes. Als deelnemer heb ik al verschillende masterminds voortijdig zien beëindigen. Toch is een mastermind een krachtige tool en een must voor elke ondernemer. In dit boek geeft Jeanet praktische tips om alles uit je mastermind te halen, zowel voor de facilitator als voor de deelnemer. Aan de hand van concrete voorbeelden en anecdotes wordt snel duidelijk wanneer en hoe je masterminds kan inzetten als expert. Ik heb er alvast enkele tips uitgehaald om ervoor te zorgen dat de deelnemers aan mijn mastermind extra succesvol worden bij het maken en lanceren van hun video-leerplatform. Een aanrader voor elke ondernemer.

Sandra De Milliano Auteur ‘Experttips voor een winstgevend leerplatform’
profile-pic

Heel overzichtelijk Mastermind boek

Het is een heel overzichtelijk boek, heel gestructureerd en heel goed opgebouwd. Je leest het makkelijk en je bent ook echt benieuwd naar de volgende stap. Ik had het binnen de kortste keren uitgelezen, omdat ik gewoon nieuwsgierig was naar de volgende stap. Alle facetten komen er aan te pas. Jij, zij, wij worden uitgebreid behandeld. Je kunt merken dat Jeanet hierin heel veel ervaring in heeft opgedaan, zowel in deelname en in het faciliteren van mastermind-groepen. Je ontvangt de juiste vragen, waar je op moet letten, welke valkuilen je tegen kunt komen, hoe je de juiste prijs kunt bepalen en welke soort masterminds er bestaan. Zo kun je makkelijk een keuze voor jezelf maken wat het beste bij jou en je doelgroep (ideale klanten) past. Zelf heb ik aan verschillende masterminds deelgenomen, maar kan nu zeggen, dat ze toch niet zo goed gestructureerd en voorbereid waren als hier beschreven. Ben je van plan een mastermind groep op te bouwen of aan een deel te nemen is dit boek een must. Wat mij betreft heeft Jeanet met haar tips de spijker op z’n kop geslagen. Mij heeft het weer veel stof tot nadenken gegeven.

Veronika Rutten Auteur & Life Coach
profile-pic

Verlangen om er één op te zetten

Wow, wat schrijf jij makkelijk leesbaar. Ik vind je een enorme vakvrouw. Wat jouw boek me laat zien is hoeveel vertroebelde visies en uitvoeringen er zijn in de markt van masterminds. Betaalde en onbetaalde. En je wekt verlangen op om te overwegen er één op te zetten! Wat je mij laat zien hoe ik in VORST Masterminds heb gezeten! Zelfs in degene waar ik plezier en resultaat uithaalde! Het dikke vette pluspunt van je boek, zelfs als doorgewinterde trainer met 12,5 jaar ervaring, de types, de soorten mensen en welk patroon en gedrag ze vertonen. Dank je!

Reggy Nelissen Energetisch Leiderschapscoach
profile-pic

Dit boek is de ideale handleiding

Irene Ogier-Wind - Online Business Coach

Heerlijk, helder boek dat leest als een trein! Wil jij een Mastermind opzetten dan is dit boek de ideale handleiding. Jeanet neemt je mee in de rol die jij mag nemen om er een enorm succes van te maken en hoe je een fijne groepsdynamiek bevordert. Ook behoedt ze je voor valkuilen die je liever niet neemt, de zogenaamde mastermind-verstoorders en hoe je die verslaat. Ik zeg: lezen!

profile-pic

Helder, duidelijk en transparant

Eefke Peeters - Columniste, blogger, hoofdredacteur Vita Magazine, kinderboekenschrijfster

Ik leerde Jeanet jaren geleden kennen tijdens een workshop over Social Media. Haar workshop was verfrissend anders. Geen trucjes, maar jezelf onderscheiden, jouw kracht vinden en die ontwikkelen en omarmen. Haar boek over Social Media las ik in één ruk uit en heeft me geholpen om mijn bedrijf te professionaliseren. Haar boek over een Magische Mastermind is alles wat ik had verwacht. Helder, transparant en duidelijk. Niet alleen qua taalgebruik, maar ook qua opdrachten en doelstellingen. Denk jij erover om een Mastermind te starten dan is dit boek een onmisbare basis.

profile-pic

Brengt jezelf next level

Daisy da Veiga - Spreker, Ondernemer, Transformatie Strategist & auteur 'In 10 stappen Ontspannen Succesvol '

Wauw wat een heerlijk to-the-point, waardevol en informatief boek. Het lezen ervan gaf me het gevoel dat ik in een mastermind zit. Hele verrijkende en verdiepende inzichten naast zeer praktische tools. Ik raad iedereen die een groep coacht of begeleidt dit boek aan. De collectieve intelligentie kun je namelijk altijd inzetten en met de tools en inzichten die Jeanet verschaft, breng je jezelf en je klanten naar de next level. Je hebt geen excuus meer om geen krachtige mastermind te leiden.

profile-pic

Pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt

Marjolijn Cohen - Social Media Strateeg, Connect-en-co

De 10 stappen lezen lekker en hebben een logische, duidelijke indeling. Dit praktische boek heeft pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt. De vragen geven je veel inzicht geeft waar jij nu staat als ondernemer. Eigenlijk krijg je al een mini-mastermind. Jeanet put niet alleen uit haar eigen talloze ervaringen, maar heeft daar waardevolle conclusies uit getrokken. Daar heb je echt wat aan als ondernemer, want het brengt je naar het volgende niveau! Er komen vast veel nieuwe mastermindgroepen uit voort. Chapeau, Jeanet!

JEANET BATHOORN  // VrijheidsOndernemer®/
bestseller (co-) auteur van 7 boeken. 


Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Organisator van Masterminds en Retreats om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw. 

Bekijk de video als je wilt weten wat een mastermind is, wat je van deelnemers kunt verwachten en wat de rol van de facilitator is. Interesse in de VrijheidsOndernemers Mastermind? Lees hier alles: https://jeanetbathoorn.nl/vrijheidsondernemersroadmap/

Copyright 2024, VrijheidsOndernemers VOF

Disclaimer