Jouw bestelling is gelukt!
"Experttips voor een doorbraak in je Money Mindset"
komt jouw kant op! 

Hoe nu verder?

Volg de stappen ...

Stap

1

Blokkeer 20 oktober 2020 van 9.30 - 12.00 uur in je agenda voor het een Freestyle Masterminden sessie. Jij mag daar op mijn kosten meedoen. 

Stap

2

Stuur een mail naar connect@jeanetbathoorn.nl als je een gesigneerd exemplaar wilt. Schrijf ook voor wie het boek is. 

Stap

3

Word kosteloos lid van de VrijheidsOndernemers® Facebook groep voor al je vragen over ondernemen en mindset. * Freestyle Masterminden wordt georganiseerd door Jeanet Bathoorn op 20 oktober 2020, van 9.30 - 12.00 uur, 100% online. Na een uitleg van Jeanet Bathoorn, en een vraagstelling, ga je via een breakout room naar jouw mastermind groep en ontvang jij hulp voor jouw bedrijfsvraagstuk. Via de Hot Seat methode help jij ook de andere deelnemers. Je ontvangt een separate uitnodiging na bestelling.  JEANET BATHOORN  // VrijheidsOndernemer®/
bestseller (co-) auteur van 7 boeken. 


Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Organisator van Masterminds en Retreats om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw.

jeanet bathoorn san diego
profile-pic

Dat Drentse meisje ...

Olcay Gulsen - Charmantste Zakenvrouw van Nederland

Lieve Jeanet,

Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij.

♥ Olcay

profile-pic

Als een frisse wind door de haren

Esther de Charon de Saint German - The Miracle Year

Jeanet Bathoorn! Wat een ontzettend gaaf boek heb je geschreven. Helemaal à la Jeanet: iets dat geweldig EN lastig is (geld dus) in klare taal op papier zetten. Alsof je een frisse wind door je hoofd voelt waaien. Van harte aanbevolen!!!

profile-pic

Verhouding met geld ingewikkeld

Elke Vergoossen - Uitgever Boom Amsterdam

Praktisch, helder en tot he point. Jeanet Bathoorn laat zien dat onze verhouding ten opzichte van geld ingewikkeld is, maar geeft steeds praktische tips om er werk van te maken.

profile-pic

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!

profile-pic

Direct toepasbaar

Ingrid van Ommeren

Money en Mindset. Twee thema's die mij als financieel econoom en psycholoog direct triggeren. Veel ondernemers weten niet goed raad met geld en hebben onvoldoende inzicht in hun inkomsten en uitgaven. Of vertonen struisvogelgedrag. Daarom is het goed dat dit boek er is. Zodat alle ondernemers baas over hun geld en hun gedachten over geld worden. Sommige tips hangen voor mij tegen het zweverige aan, maar er staan ook heel veel praktische tips in. Doe er je voordeel mee!

profile-pic

Onmisbaar voor Iedere Ondernemer

Caro Ritsma - Adviseur Hogersalaris.nl

Voor een ondernemer is geld het meest ingewikkelde onderwerp. Dat ondernemen begint met een goed idee en enthousiasme over het product. Maar vervolgens moet je dan omzet maken, pingels binnenkrijgen, anders ben je geen ondernemer. En dan loop je al snel vast, omdat je nog allerlei ‘oude geldmeuk’, achter je aansleept. En wordt het niets met die omzetgroei. Zo ben ik in ieder geval begonnen;).

Jeanet Bathoorn geeft je 50 fantastische tips waarna je bewust bent van je gedachten over geld én hoe je ze kan veranderen. Dat doet ze op heel prettige wijze: spathelder, liefdevol en kordaat. Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ik raad het iedere ondernemer aan.

Copyright 2020, Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemers®

Disclaimer