Jouw bestelling is gelukt!
"De 11 beste online verdienmodellen"
komt jouw kant op! 

JEANET BATHOORN  // VrijheidsOndernemer®/
bestseller (co-) auteur van 7 boeken. 


Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Organisator van Masterminds en Retreats om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw.

jeanet bathoorn san diego
profile-pic

Wil jij als business coach een mastermind faciliteren?

Cateleine Colnot - Personal & Business Story Coach

Ben jij Business Coach en wil je zelf een Mastermind faciliteren? In dit boek loodst ervaren mastermind deelnemer en facilitator Jeanet Bathoorn je in 10 stappen naar een professionele mastermind, waar jij en jouw masterminders het optimale uit zichzelf, hun business en elkaar kunnen halen. Dit boek is een must read voor toekomstige Mastermind facilitators en business coaches.

profile-pic

Compliment!

Bas Hoogland - Landal ambassadeur & eigenaar vakantiehuizen

Lekker helder en duidelijk boek, compliment!

Over het boek Get Social in Business

profile-pic

Pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt

Marjolijn Cohen - Social Media Strateeg, Connect-en-co

De 10 stappen lezen lekker en hebben een logische, duidelijke indeling. Dit praktische boek heeft pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt. De vragen geven je veel inzicht geeft waar jij nu staat als ondernemer. Eigenlijk krijg je al een mini-mastermind. Jeanet put niet alleen uit haar eigen talloze ervaringen, maar heeft daar waardevolle conclusies uit getrokken. Daar heb je echt wat aan als ondernemer, want het brengt je naar het volgende niveau! Er komen vast veel nieuwe mastermindgroepen uit voort. Chapeau, Jeanet!

profile-pic

Hoe creëer jij zelf een goede Mastermind?

Adine Faber-Versluis - Money Mind Academy

Dat een goede mastermind je naar een volgend niveau kan brengen, heb je vast al eens gehoord. Maar wat een ‘goede mastermind’ is, blijft over het algemeen vaag. Dit boek van Jeanet Bathoorn geeft antwoord op die én op een veel belangrijkere vraag: hoe creëer jij zélf een magische mastermind. In 10 praktische stappen ontdek je wat er nodig is om een succesvolle mastermind te leiden en hier als groep optimaal resultaat mee te behalen.

profile-pic

Dit boek is de ideale handleiding

Irene Ogier-Wind - Online Business Coach

Heerlijk, helder boek dat leest als een trein! Wil jij een Mastermind opzetten dan is dit boek de ideale handleiding. Jeanet neemt je mee in de rol die jij mag nemen om er een enorm succes van te maken en hoe je een fijne groepsdynamiek bevordert. Ook behoedt ze je voor valkuilen die je liever niet neemt, de zogenaamde mastermind-verstoorders en hoe je die verslaat. Ik zeg: lezen!

Copyright 2020, Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemers®

Disclaimer