fbpx

Jouw bestelling is gelukt!
"De 11 beste online verdienmodellen"
komt jouw kant op! 

JEANET BATHOORN  // VrijheidsOndernemer®/
bestseller (co-) auteur van 7 boeken. 


Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Organisator van Masterminds en Retreats om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw.

jeanet bathoorn san diego
profile-pic

Pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt

Marjolijn Cohen - Social Media Strateeg, Connect-en-co

De 10 stappen lezen lekker en hebben een logische, duidelijke indeling. Dit praktische boek heeft pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt. De vragen geven je veel inzicht geeft waar jij nu staat als ondernemer. Eigenlijk krijg je al een mini-mastermind. Jeanet put niet alleen uit haar eigen talloze ervaringen, maar heeft daar waardevolle conclusies uit getrokken. Daar heb je echt wat aan als ondernemer, want het brengt je naar het volgende niveau! Er komen vast veel nieuwe mastermindgroepen uit voort. Chapeau, Jeanet!

profile-pic

Brengt jezelf next level

Daisy da Veiga - Spreker, Ondernemer, Transformatie Strategist & auteur 'In 10 stappen Ontspannen Succesvol '

Wauw wat een heerlijk to-the-point, waardevol en informatief boek. Het lezen ervan gaf me het gevoel dat ik in een mastermind zit. Hele verrijkende en verdiepende inzichten naast zeer praktische tools. Ik raad iedereen die een groep coacht of begeleidt dit boek aan. De collectieve intelligentie kun je namelijk altijd inzetten en met de tools en inzichten die Jeanet verschaft, breng je jezelf en je klanten naar de next level. Je hebt geen excuus meer om geen krachtige mastermind te leiden.

profile-pic

Onmisbaar als jij je eigen Mastermind wilt beginnen

Monica Helbig - Financieel Expert & Auteur

Jeanet heeft in één boek alles opgenomen wat je moet weten om je eigen mastermind te starten. Praktisch, makkelijk toepasbaar maar ook stof tot nadenken.

Dit boek is onmisbaar voor iedereen die zijn eigen mastermind wil beginnen.

profile-pic

Verlangen om er één op te zetten

Reggy Nelissen - Energetisch Leiderschapscoach

Wow, wat schrijf jij makkelijk leesbaar. Ik vind je een enorme vakvrouw. Wat jouw boek me laat zien is hoeveel vertroebelde visies en uitvoeringen er zijn in de markt van masterminds. Betaalde en onbetaalde. En je wekt verlangen op om te overwegen er één op te zetten! Wat je mij laat zien hoe ik in VORST Masterminds heb gezeten! Zelfs in degene waar ik plezier en resultaat uithaalde! Het dikke vette pluspunt van je boek, zelfs als doorgewinterde trainer met 12,5 jaar ervaring, de types, de soorten mensen en welk patroon en gedrag ze vertonen. Dank je!

profile-pic

Dit boek is de ideale handleiding

Irene Ogier-Wind - Online Business Coach

Heerlijk, helder boek dat leest als een trein! Wil jij een Mastermind opzetten dan is dit boek de ideale handleiding. Jeanet neemt je mee in de rol die jij mag nemen om er een enorm succes van te maken en hoe je een fijne groepsdynamiek bevordert. Ook behoedt ze je voor valkuilen die je liever niet neemt, de zogenaamde mastermind-verstoorders en hoe je die verslaat. Ik zeg: lezen!

Copyright 2020, Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemers®

Disclaimer