Jouw bestelling is gelukt!
"De 11 beste online verdienmodellen"
komt jouw kant op! 

JEANET BATHOORN  // VrijheidsOndernemer®/
bestseller (co-) auteur van 7 boeken. 


Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Organisator van Masterminds en Retreats om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw.

jeanet bathoorn san diego
profile-pic

Onmisbaar als jij je eigen Mastermind wilt beginnen

Monica Helbig - Financieel Expert & Auteur

Jeanet heeft in één boek alles opgenomen wat je moet weten om je eigen mastermind te starten. Praktisch, makkelijk toepasbaar maar ook stof tot nadenken.

Dit boek is onmisbaar voor iedereen die zijn eigen mastermind wil beginnen.

profile-pic

Heel overzichtelijk Mastermind boek

Veronika Rutten - Auteur & Life Coach

Het is een heel overzichtelijk boek, heel gestructureerd en heel goed opgebouwd. Je leest het makkelijk en je bent ook echt benieuwd naar de volgende stap. Ik had het binnen de kortste keren uitgelezen, omdat ik gewoon nieuwsgierig was naar de volgende stap. Alle facetten komen er aan te pas. Jij, zij, wij worden uitgebreid behandeld. Je kunt merken dat Jeanet hierin heel veel ervaring in heeft opgedaan, zowel in deelname en in het faciliteren van mastermind-groepen. Je ontvangt de juiste vragen, waar je op moet letten, welke valkuilen je tegen kunt komen, hoe je de juiste prijs kunt bepalen en welke soort masterminds er bestaan. Zo kun je makkelijk een keuze voor jezelf maken wat het beste bij jou en je doelgroep (ideale klanten) past. Zelf heb ik aan verschillende masterminds deelgenomen, maar kan nu zeggen, dat ze toch niet zo goed gestructureerd en voorbereid waren als hier beschreven. Ben je van plan een mastermind groep op te bouwen of aan een deel te nemen is dit boek een must. Wat mij betreft heeft Jeanet met haar tips de spijker op z’n kop geslagen. Mij heeft het weer veel stof tot nadenken gegeven.

profile-pic

Dit boek is de ideale handleiding

Irene Ogier-Wind - Online Business Coach

Heerlijk, helder boek dat leest als een trein! Wil jij een Mastermind opzetten dan is dit boek de ideale handleiding. Jeanet neemt je mee in de rol die jij mag nemen om er een enorm succes van te maken en hoe je een fijne groepsdynamiek bevordert. Ook behoedt ze je voor valkuilen die je liever niet neemt, de zogenaamde mastermind-verstoorders en hoe je die verslaat. Ik zeg: lezen!

profile-pic

Brengt jezelf next level

Daisy da Veiga - Spreker, Ondernemer, Transformatie Strategist & auteur 'In 10 stappen Ontspannen Succesvol '

Wauw wat een heerlijk to-the-point, waardevol en informatief boek. Het lezen ervan gaf me het gevoel dat ik in een mastermind zit. Hele verrijkende en verdiepende inzichten naast zeer praktische tools. Ik raad iedereen die een groep coacht of begeleidt dit boek aan. De collectieve intelligentie kun je namelijk altijd inzetten en met de tools en inzichten die Jeanet verschaft, breng je jezelf en je klanten naar de next level. Je hebt geen excuus meer om geen krachtige mastermind te leiden.

profile-pic

Wil jij als business coach een mastermind faciliteren?

Cateleine Colnot - Personal & Business Story Coach

Ben jij Business Coach en wil je zelf een Mastermind faciliteren? In dit boek loodst ervaren mastermind deelnemer en facilitator Jeanet Bathoorn je in 10 stappen naar een professionele mastermind, waar jij en jouw masterminders het optimale uit zichzelf, hun business en elkaar kunnen halen. Dit boek is een must read voor toekomstige Mastermind facilitators en business coaches.

Copyright 2020, Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemers®

Disclaimer