Jouw bestelling is gelukt!
"De 11 beste online verdienmodellen"
komt jouw kant op! 

JEANET BATHOORN  // VrijheidsOndernemer®/
bestseller (co-) auteur van 7 boeken. 


Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Organisator van Masterminds en Retreats om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw.

jeanet bathoorn san diego
profile-pic

Brengt jezelf next level

Daisy da Veiga - Spreker, Ondernemer, Transformatie Strategist & auteur 'In 10 stappen Ontspannen Succesvol '

Wauw wat een heerlijk to-the-point, waardevol en informatief boek. Het lezen ervan gaf me het gevoel dat ik in een mastermind zit. Hele verrijkende en verdiepende inzichten naast zeer praktische tools. Ik raad iedereen die een groep coacht of begeleidt dit boek aan. De collectieve intelligentie kun je namelijk altijd inzetten en met de tools en inzichten die Jeanet verschaft, breng je jezelf en je klanten naar de next level. Je hebt geen excuus meer om geen krachtige mastermind te leiden.

profile-pic

Pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt

Marjolijn Cohen - Social Media Strateeg, Connect-en-co

De 10 stappen lezen lekker en hebben een logische, duidelijke indeling. Dit praktische boek heeft pittige opdrachten waar je echt iets aan hebt. De vragen geven je veel inzicht geeft waar jij nu staat als ondernemer. Eigenlijk krijg je al een mini-mastermind. Jeanet put niet alleen uit haar eigen talloze ervaringen, maar heeft daar waardevolle conclusies uit getrokken. Daar heb je echt wat aan als ondernemer, want het brengt je naar het volgende niveau! Er komen vast veel nieuwe mastermindgroepen uit voort. Chapeau, Jeanet!

profile-pic

Hoe creëer jij zelf een goede Mastermind?

Adine Faber-Versluis - Money Mind Academy

Dat een goede mastermind je naar een volgend niveau kan brengen, heb je vast al eens gehoord. Maar wat een ‘goede mastermind’ is, blijft over het algemeen vaag. Dit boek van Jeanet Bathoorn geeft antwoord op die én op een veel belangrijkere vraag: hoe creëer jij zélf een magische mastermind. In 10 praktische stappen ontdek je wat er nodig is om een succesvolle mastermind te leiden en hier als groep optimaal resultaat mee te behalen.

profile-pic

Eerste stappen zetten op social media

Jan Vermeiren - Business Coach & Auteur

Jeanet Bathoorn beschrijft in Get Social op een enthousiaste en vlot leesbare manier hoe social media voor ieder van ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ze doorspekt haar vele praktische tips met cijfers, citaten en voorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en nu spijt hebben dat ze niet eerder zijn begonnen.

Get Social is een aanrader voor iedereen die zich afvraagt wat te doen met social media en de eerste stappen wil gaan zetten op social media vlak.

Over het boek Get Social +

profile-pic

Heel overzichtelijk Mastermind boek

Veronika Rutten - Auteur & Life Coach

Het is een heel overzichtelijk boek, heel gestructureerd en heel goed opgebouwd. Je leest het makkelijk en je bent ook echt benieuwd naar de volgende stap. Ik had het binnen de kortste keren uitgelezen, omdat ik gewoon nieuwsgierig was naar de volgende stap. Alle facetten komen er aan te pas. Jij, zij, wij worden uitgebreid behandeld. Je kunt merken dat Jeanet hierin heel veel ervaring in heeft opgedaan, zowel in deelname en in het faciliteren van mastermind-groepen. Je ontvangt de juiste vragen, waar je op moet letten, welke valkuilen je tegen kunt komen, hoe je de juiste prijs kunt bepalen en welke soort masterminds er bestaan. Zo kun je makkelijk een keuze voor jezelf maken wat het beste bij jou en je doelgroep (ideale klanten) past. Zelf heb ik aan verschillende masterminds deelgenomen, maar kan nu zeggen, dat ze toch niet zo goed gestructureerd en voorbereid waren als hier beschreven. Ben je van plan een mastermind groep op te bouwen of aan een deel te nemen is dit boek een must. Wat mij betreft heeft Jeanet met haar tips de spijker op z’n kop geslagen. Mij heeft het weer veel stof tot nadenken gegeven.

Copyright 2020, Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemers®

Disclaimer