Holy Moly! Jij gaat mee naar het VrijheidsOndernemers®
Virtual Island Event

Het wordt een event zoals je nog nooit eerder beleefde. Vol met top content, interessante ondernemers, interactie en vol liefde en gezelligheid. 

Wat te doen voordat alles los barst ...


Je hoeft niet echt op reis, alles is vanuit een rustige plek waar jij op je gemak werkt, leert, danst, beweegt, praat en zingt. Beschouw dit retreat niet zomaar als een fun experience. Bereid het serieus voor, denk na over je grote business vragen, netwerk van te voren, sta open voor hulp en wees bereid anderen een stap verder te helpen. 

Werkplek Upgrade

Omdat het een intensieve 1-daagse gaat zijn raden we je aan om jezelf te trakteren op een vakantiehuisje, hotelkamer of een andere rustige plek He-Le-Maal voor jezelf.

Facebook Groep

Voorpret en napret. Het gebeurt allemaal in de tijdelijke Facebook groep. Jouw mede-reizigers ontvangen je met open armen. Ga naar de groep en meld je aan

Voorbereiding

Wil je meer en echt resultaat halen uit dit virtuele retreat? Beschouw het dan als jouw kans om jouw business vragen beantwoord te krijgen. 

En dan nu het belangrijkste: installeer de software

Stap 1

Ga naar deze download pagina en start met de installatie van de software. Je krijgt deze informatie ook nog via mail nagestuurd.

Stap 2

Ga naar de settings van jouw avatar en pas deze aan totdat de avatar op jou lijkt. Wij willen jouw foto graag zien. Plaats deze in onze Facebook groep

Stap 3

Oefen alvast op het oefeneiland om te weten hoe jouw avatar beweegt, wat er mogelijk is en hoe je naar de verschillende ruimtes gaat.

Jouw retreat gaat beginnen over:


30
Days
10
Hours
58
Minutes
24
Seconds

Dit wordt onvergetelijk!


Een event met toffe ondernemers, een interactieve conference hall én een beach? Kom mee naar de beach, doe je dansschoenen aan, geef je beste zelf en voel de vibes!

100% Fun & Inspiratie garantie


Hier, op het VrijheidsOndernemers® hoofdkantoor geloven wij in vertrouwen, overvloed, joy, plezier, geld en in jouw ondernemerschap. Als jij een ticket hebt gekocht, wil jij erbij zijn. Een refund is niet mogelijk. Je kunt je ticket aan iemand verkopen of geven, als wij maar de naam van jouw vervanger krijgen. Maar geloof, dit wil je niet missen!

© 2022 VrijheidsOndernemers®. All rights reserved

Privacy Policy  I  Disclaimer