Holy Moly! Jij hebt je aangemeld voor de aankomende VrijheidsOndernemers® Themadag op 21 maart 2023

Jouw unieke Brand Archetype Blend in één Dag


Ontdek de kracht van jouw unieke Brand Archetype, word herkenbaar voor je doelgroep en til je brand naar een hoger niveau met brand strategist Esther de Charon de Saint Germain. Leer hoe branding je verkoop en groei vergroot en maak je eigen Brand Archetype Board.

Wat te doen voordat we elkaar spreken ...


Jij hebt door het boeken van deze themadag het besluit genomen dat jouw branding aandacht behoeft. Dat je andere resultaten wilt, dat je misschien wel minder wilt werken. Beschouw deze interactieve themadag niet zomaar als een leuk gesprekje. Bereid het serieus voor, denk na over je grote business vragen, check de mogelijkheden om met mij of met Esther de Charon de Saint Germain te werken, sta open voor hulp en wees bereid anderen een stap verder te helpen. 

Werkplek Upgrade

Zorg dat je op een rustige plek zit waar je niet gestoord kunt worden en waar geen afleiding is. Deze dag  verdient jouw volle aandacht.

Business Check

Check vooraf je eigen business en maak een lijstje waar je tevreden en ontevreden over bent. Zet je branding- en merkinformatie op een rijtje. 

Voorbereiding

Wil je meer en echt resultaat halen uit deze themadag? Beschouw het dan als jouw kans om jouw business vragen beantwoord te krijgen en een stap voorwaarts te gaan. 

En dan nu het belangrijkste: jouw dromen en verlangen

Stap 1

Maak een overzicht van alles waar jouw merk, jouw brand, jouw stijl en waar jij voor staat. Noteer ook je omzetgegevens en durf dan op te schrijven wat je het liefste per jaar zou verdienen en voor jezelf zou willen overhouden.

Stap 2

Blokkeer in je agenda:
- 21 maart 2023 (van 9.00 - 17.00 uur): Themadag 'Jouw Brand in één Dag.   

Stap 3

Inventariseer wat je de afgelopen jaren al geleerd hebt bij andere coaches zodat we weten waar je qua kennis en ervaring staat. Schrijf je kernwaarden op. Maak een lijstje met opmerkingen van anderen over jou. 

100% Fun & Inspiratie garantie


Hier, op het VrijheidsOndernemers® hoofdkantoor geloven wij in vertrouwen, overvloed, joy, plezier, geld en in jouw ondernemerschap. Als jij meedoet zijn je dromen groot. Wij zijn er om je toe te juichen. 

© 2023 VrijheidsOndernemers®. All rights reserved