fbpx

Holy Moly! Jij hebt je aangemeld voor de aankomende VrijheidsOndernemers® Themadag op 11 mei 2023

Jouw eigen AI prompt strategy in één Dag 


Ontdek de kracht van Artificial Intelligence en ontwerp prompts voor jouw eigen business. Jij hebt aan het eind van de dag een AI strategie en je weet hoe je AI inzet om beter en sneller teksten, afbeeldingen en zelfs muziek te genereren, zodat jij je kunt focussen op de kern van je business. 

Wat te doen voordat we elkaar spreken ...


Jij hebt door het boeken van deze themadag het besluit genomen dat jouw AI strategie gemaakt gaat worden. Dat je andere resultaten wilt, dat je misschien wel minder wilt werken. Beschouw deze interactieve themadag niet zomaar als een leuk gesprekje. Bereid het serieus voor, denk na over jouw tone of voice, over taken die jou niet meer dienen. Check de mogelijkheden om met mij of met Lotte Brouwer te werken, sta open voor hulp en wees bereid anderen een stap verder te helpen. 

Werkplek Upgrade

Zorg dat je op een rustige plek zit waar je niet gestoord kunt worden en waar geen afleiding is. Deze dag  verdient jouw volle aandacht.

Business Check

Check vooraf je eigen business en maak een lijstje waar je tevreden en ontevreden over bent. Zet je contentstrategie op een rijtje. 

Voorbereiding

Wil je meer en echt resultaat halen uit deze themadag? Beschouw het dan als jouw kans om jouw business vragen beantwoord te krijgen en een stap voorwaarts te gaan. 

En dan nu het belangrijkste: jouw dromen en verlangen

Stap 1

Maak een overzicht van alles waar jouw merk, jouw brand, jouw stijl en waar jij voor staat. Noteer ook je omzetgegevens en durf dan op te schrijven wat je het liefste per jaar zou verdienen en voor jezelf zou willen overhouden.

Stap 2

Blokkeer in je agenda:
- 11 mei 2023 (van 9.00 - 17.00 uur): Themadag 'Jouw AI strategie in één Dag.   

Stap 3

Inventariseer wat je de afgelopen jaren al geleerd hebt bij andere coaches zodat we weten waar je qua kennis en ervaring staat. Schrijf je kernwaarden op. Maak een lijstje met opmerkingen van anderen over jou. En verzamel jouw lievelingswoorden voor je marketing. 

100% Fun & Inspiratie garantie


Hier, op het VrijheidsOndernemers® hoofdkantoor geloven wij in vertrouwen, overvloed, joy, plezier, geld en in jouw ondernemerschap. Als jij meedoet zijn je dromen groot. Wij zijn er om je toe te juichen. 

© 2023 VrijheidsOndernemers®. All rights reserved