Gefeliciteerd! Jij gaat de magie van het het masterminden ervaren bij de eerstvolgende Freestyle Mastermind Sessie. 

Wat kun je nu verwachten? 

1. Uitleg over masterminden

Je krijgt mails met toegang tot de Zoom link en uitleg over hot seats, zodat je netjes voorbereid deel kunt nemen. 

2. Noteer jouw sessie

Zorg dat je duidelijk in je agenda opschrijft op welke dag en welk tijdstip je verwacht wordt. Bewaar ook de ZOOM link in die afspraak. We sturen je wel een reminder.

3. Je krijgt hot seat mastermind ervaring

We starten de Freestyle Mastermind Sessie met een gezamenlijke sessie waarbij wij demonstreren hoe masterminden werkt. Daarna krijg jij METEEN de kans om met een klein groepje te oefenen in het masterminden. Blokkeer 90 minuten in je agenda.

4. Wees op tijd aanwezig

Door de opzet van deze freestyle sessies is het belangrijk dat je op tijd aanwezig bent voor de instructie en daarna de indeling in de mastermind-groepen.

Over Jeanet Bathoorn


"Als je het alleen kon doen, had je het al gedaan"

Jeanet Bathoorn is nuchter (want ja, geboren in Drenthe en dochter van de fietsenmaker), benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: "Jouw succes is mijn succes". Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013. 

Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. Zij is vanaf 2016 de merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®.

Terwijl je wacht...

Luister alvast naar de
VrijheidsOndernemers® podcast