Holy Moly! Jij hebt de VrijheidsOndernemers®
Freedom Call geboekt

Het wordt een intakegesprek zoals je nog nooit eerder beleefde. Vol met vragen, mogelijkheden, verbinding en plezier.  

Wat te doen voordat we elkaar spreken ...


Jij hebt door het boeken van deze call het besluit genomen dat het anders moet. Dat je andere resultaten wilt, dat je misschien wel minder wilt werken. Beschouw dit gesprek niet zomaar als een leuk gesprekje. Bereid het serieus voor, denk na over je grote business vragen, check de mogelijkheden om met mij te werken, sta open voor hulp en wees bereid anderen een stap verder te helpen. 


Gebruik deze link naar de Persoonlijke Zoom Room van Jeanet Bathoorn op de afgesproken tijd. 

Werkplek Upgrade

Zorg dat je op een rustige plek zit waar je niet gestoord kunt worden en waar geen afleiding is. Dit gesprek verdient jouw volle aandacht.

Business Check

Check vooraf je eigen business en maak een lijstje waar je tevreden en ontevreden over bent. Zet je omzetgegevens ook op een rijtje. 

Voorbereiding

Wil je meer en echt resultaat halen uit dit eerste gesprek? Beschouw het dan als jouw kans om jouw business vragen beantwoord te krijgen. 

En dan nu het belangrijkste: jouw dromen en verlangen

Stap 1

Maak een overzicht van je omzetgegevens en durf dan op te schrijven wat je het liefste per jaar zou verdienen en voor jezelf zou willen overhouden.

Stap 2

Zet je social media profielen op een rijtje en check of ze consistent en actueel zijn. Zie ik jouw expert factor daar ook terug? 

Stap 3

Inventariseer wat je de afgelopen jaren al geleerd hebt bij andere coaches zodat we weten waar je qua kennis en ervaring staat.

100% Fun & Inspiratie garantie


Hier, op het VrijheidsOndernemers® hoofdkantoor geloven wij in vertrouwen, overvloed, joy, plezier, geld en in jouw ondernemerschap. Als jij een call hebt geboekt zijn je dromen groot. Wij zijn er om je toe te juichen. 

© 2023 VrijheidsOndernemers®. All rights reserved

Privacy Policy  I  Disclaimer