Wil je werken met Jeanet Bathoorn

BUSINESS COACHING

Een traject van 3 maanden waarbij je in jouw ROADMAP groep de eerste stappen zet naar jouw ideale leven en bedrijf. Als je voelt dat je veel meer in je mars hebt, maar jouw omzet en succes blijft nog achter, dan is de ROADMAP de beste start voor jou. Inclusief 12 wekelijkse accountability calls, coaching en mindset-veranderend huiswerk.

BUSINESS COACHING

Een traject van 12 maanden waarbij je in jouw MASTERMIND groep jezelf bevrijdt van jezelf. Dit is voor zelfstandig ondernemers die hun ideale leven wel voor zich zien, maar vastlopen in hun hoofd. Als je weet dat jij wel een expert bent, maar dat je je geblokkeerd voelt om dit te tonen en te verkopen, dan is deze mastermind voor jou. Inclusief circa 40 wekelijkse live coaching groepscalls, individuele calls, accountability verslag, mindset-veranderend huiswerk en een VIP-dag op locatie. 

ONLINE TRAINING

Een online training om jezelf en je klanten beter te begrijpen als het gaat om geld. Je leert je eigen geld archetype begrijpen, als ook die van je klanten. Jij leert om succesvol in je sales te zijn door deze kennis in te zetten in jouw marketing en bij strategiegesprekken. Jij leert dat money mindset een belangrijke stap naar succes is. Deze training is geheel Engelstalig. Inclusief 5 modules en circa 35 video's. 

SPREKER

Huur Jeanet Bathoorn in als spreker over zelfstandig ondernemerschap, geld mindset, persoonlijke ontwikkeling, verdienmodellen. Boek een call in om dit samen te bespreken. 

Levert meer dan wat ze belooft

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

profile-pic
Hans Bouscholte
Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

Zo spring je van een kleine naar een grote vissenkom

"Dat je pas kan worden wie je bent, als je het van binnen al bent en voelt".

Jeanet heeft mij twee jaar begeleid. In deze periode heb ik een grote shift gemaakt: van een projectmanager met een overvolle agenda en vele apen op mijn schouder naar mijn rol als projectcoach waarin ik in mijn bedrijf kan doen wat ik het liefste doe. Dergelijke verandering kan en wil je niet alleen doen. Zeker niet als je kan werken met een businesscoach als Jeanet die er met haar aanmoediging, liefde en stok achter de deur er voor zorgt dat je komt waar je wilt zijn.

Ik kwam bij Jeanet binnen als projectmanager en eindigde het traject als projectcoach. Ik ben van mijn kleine vissenkom naar een grotere vissenkom gesprongen met meer mogelijkheden.

profile-pic
Mariëlle de Groot
Projectcoach en bedenker P8® Methode

Meer focus en meer plezier in het ondernemen

Tijdens het Mastermind programma heb ik ontdekt hoe krachtig het is voor mij om me te omringen met succesvolle ondernemers. De feedback, support, adviezen, het samenzijn; zeer waardevol. Op aanmoediging van Jeanet heb ik een lang gekoesterde wens gerealiseerd: Ik heb een prachtig boek geschreven over online coaching voor ondernemers, vol tips. 'The must have' voor elke professional die mensen op een effectieve en toch persoonlijke manier digitaal wil begeleiden.

De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij met haar unieke down-to-earth mentaliteit en haar schat aan ervaring keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Door haar directe manier van communiceren hielp zij mij om krachtige keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Werken met Jeanet is een aanrader als je net als ik ambitieus bent, van aanpakken houdt en een volgende stap wilt maken. Ze blijft je uitdagen.

profile-pic
Karin van Kas
Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Door Mastermind is omzet verdubbeld

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

profile-pic
Corine van Zoelen
De Yoga Business Coach

Over Jeanet Bathoorn

Als jij als zelfstandig ondernemer een succesvolle online business wilt opbouwen, laat Jeanet jou dan begeleiden.  Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. 

Jeanet Bathoorn is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 7 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet is internationaal spreker, bestseller auteur en VrijheidsOndernemer®. Zij gebruikt identiteitscoaching om zelfstandig kennisprofessionals naar vrijheid en succes te begeleiden.  Haar recht-door-zee aanpak wisselt ze af met  spiritualiteit en liefdevolle, provocatieve vragen.  

Connect met mij

Copyright 2020, VrijheidsOndernemers®

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

KvK: 67077811
VrijheidsOndernemers

>