fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

8. Geldblokkades ontdekken

Jeanet Bathoorn: VrijheidsOndernemer® en voorvechter voor meer geld naar vrouwen

Welkom bij een diepgaande verkenning van Jeanet Bathoorn, een vooraanstaand ondernemer, auteur, en pionier op het gebied van vrijheidsondernemerschap. In deze blog duiken we in haar inspirerende werk en inzichten, zoals gepresenteerd in haar podcast, de Vrijheidsondernemers Show. We zullen haar benadering van geldblokkades bespreken en hoe ze ondernemers begeleidt naar meer financiële vrijheid en persoonlijke groei.

Wie is Jeanet Bathoorn?

Jeanet Bathoorn is een naam die synoniem staat voor innovatie en ondernemerschap in Nederland. Ze is de bedenker van het merk Vrijheidsondernemers, auteur van meerdere boeken, en organisator van de Transatlantische Ondernemers Cruise. Haar werk richt zich op het bevorderen van vrijheid in zowel professioneel als persoonlijk leven. Als online pionier heeft ze talloze ondernemers geholpen om hun eigen pad naar succes en vrijheid te vinden.

De Vrijheidsondernemers Show

De Vrijheidsondernemers Show is een podcast waar Jeanet Bathoorn diep ingaat op onderwerpen zoals verdienmodellen, ondernemerschap, geld, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Elke aflevering is een schat aan kennis en biedt praktische tips en inspiratie voor zowel beginnende als ervaren ondernemers.

Aflevering 8: Ontdek je eigen geldblokkades

In aflevering 8 van de show bespreekt Jeanet een cruciaal onderwerp: geldblokkades. Ze benadrukt het belang van het herkennen en overwinnen van deze blokkades om financiële vrijheid te bereiken. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen en biedt waardevolle inzichten die luisteraars kunnen toepassen in hun eigen leven.

Geldblokkades: Wat zijn het en hoe overwin je ze?
Eigenwaarde en Geld Ontvangen

Een van de meest voorkomende geldblokkades die Jeanet bespreekt, is de relatie tussen eigenwaarde en het ontvangen van geld. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk bij het ontvangen van geld, vooral als ze geneigd zijn anderen te pleasen. Jeanet legt uit hoe deze dynamiek werkt en hoe je kunt leren om jezelf te waarderen en je eigen behoeften serieus te nemen.

Jezelf Saboteren

Een andere belangrijke blokkade is zelf-sabotage. Dit komt vaak voor bij mensen die zich ongemakkelijk voelen bij het hebben van geld en daarom alles uitgeven wat ze verdienen. Jeanet benadrukt het belang van financiële planning en bewust uitgeven om financiële stabiliteit en groei te bevorderen.

Vergelijking met Anderen

Vergelijking is de dief van vreugde, en dit geldt zeker op financieel gebied. Jeanet bespreekt hoe het voortdurend vergelijken van jezelf met anderen je eigenwaarde kan ondermijnen en je financiële groei kan belemmeren. Ze moedigt aan om je eigen pad te volgen en je eigen successen te vieren.

Perceptie en Overtuigingen over Geld

De verhalen en overtuigingen die je hebt meegekregen over geld kunnen diepgewortelde blokkades vormen. Jeanet deelt hoe negatieve overtuigingen, zoals "geld groeit niet aan bomen" of "geld is de bron van alle kwaad," je financiële situatie kunnen beïnvloeden. Ze biedt strategieën om deze overtuigingen te herzien en een gezondere relatie met geld te ontwikkelen.

Tips en Advies voor Ondernemers
Reflectie en Gesprekken

Een van de kernadviezen van Jeanet is om openlijk over geld te praten en te reflecteren op je eigen geldverhalen. Ze moedigt aan om met andere ondernemers te praten over hun financiële strategieën en investeringen. Dit kan nieuwe inzichten bieden en helpen om je eigen geldblokkades te overwinnen.

Actie en Toewijding

Jeanet benadrukt dat het niet genoeg is om alleen naar podcasts te luisteren of boeken te lezen; je moet ook actie ondernemen. Ze moedigt luisteraars aan om de opdrachten uit haar podcast uit te voeren, reflectief te zijn en voortdurend te werken aan hun financiële doelen.

Conclusie

Jeanet Bathoorn is een inspiratiebron voor vele ondernemers die streven naar meer vrijheid en succes. Haar werk, vooral in de Vrijheidsondernemers Show, biedt waardevolle inzichten en praktische tips om geldblokkades te overwinnen en een gezonde, positieve relatie met geld te ontwikkelen. Door haar advies te volgen, kunnen ondernemers hun volledige potentieel bereiken en een leven van vrijheid en overvloed creëren.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!