fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

73. Wat is een Mastermind? Lees het boek: In 10 Stappen een Magische Mastermind

De Magie van Mastermind Groepen: Een Diepgaande Verkenning door Jeanet Bathoorn

Welkom bij de Vrijheidsondernemers Show, waar we diep ingaan op verdienmodellen, ondernemerschap, geld, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben Jeanet Bathoorn, jouw gastvrouw en de bedenker van het merk Vrijheidsondernemers. In deze aflevering, die anders dan anders zal zijn, duiken we dieper in de wereld van mastermind groepen en mijn nieuwe boek over dit onderwerp.

Een Persoonlijke Reflectie

Als auteur en organisator van de Transatlantische Ondernemers Cruise heb ik het voorrecht gehad om met veel verschillende ondernemers te spreken. Vaak kwam de vraag naar voren of ik zelf ook een aflevering zou wijden aan mijn eigen verhaal. Vandaag is het zover. Ik zal niet alleen vertellen over mijn schrijfreis, maar ook over mijn nieuwste project: boek nummer 7, "In 10 stappen een magische mastermind".

Van Boek tot Mastermind Groep

Mijn schrijfproces is altijd een persoonlijke ontwikkelingsreis geweest. Het dwingt me om diepgaand onderzoek te doen en tot de kern van mijn onderwerp te komen. Dit geldt ook voor mijn nieuwste boek, waarin ik de wereld van mastermind groepen verken. Het opzetten, runnen en deelnemen aan mastermind groepen is een kunst op zich, waar veel misverstanden over bestaan.

Misvattingen over Mastermind Groepen

Een mastermind groep is geen zelfhulpgroep, lotgenoten groep, praat- of gezelligheidsgroepje, boekenclub of accountability groep. Het is veel meer dan dat. Het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen, uitdagen en helpen groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

De Rol van de Facilitator

Als facilitator van een mastermind groep is het essentieel om een positieve, aanmoedigende en actiegerichte houding aan te nemen. Je bent de leider van de groep, maar ook een dienende kracht die de ontwikkeling van elke deelnemer stimuleert. Dit vereist bewustzijn, flexibiliteit en een diepe betrokkenheid bij het succes van de groep.

Toekomstige Ontwikkelingen

Ik ben enthousiast om mijn kennis en ervaring te delen in mijn nieuwe boek, "In 10 stappen een magische mastermind". Dit boek zal niet alleen een praktische handleiding zijn voor het opzetten en leiden van mastermind groepen, maar ook een bron van inspiratie voor toekomstige facilitators en deelnemers.

Slotgedachten

Ik kijk uit naar de lancering van mijn boek en de mogelijkheid om nog meer mensen te inspireren om de kracht van mastermind groepen te omarmen. Als je geïnteresseerd bent in het deelnemen aan een van mijn mastermind groepen of het opzetten van je eigen groep, neem dan gerust contact met me op. Laten we samen bouwen aan een gemeenschap van groei en succes.

Het boek is tijdelijk uitverkocht. Alleen het ebook is te koop. 


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!