fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

7. Accepteer jouw money mindset

Welkom bij de Vrijheidsondernemers Show met Jeanet Bathoorn

In de zevende aflevering van de Vrijheidsondernemers Show neemt gastvrouw Jeanet Bathoorn, een ervaren auteur en de bedenker van het merk Vrijheidsondernemers, ons mee op een reis door de wereld van verdienmodellen, ondernemerschap, geld, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Vandaag focussen we ons voornamelijk op geld en de invloed van een positieve 'money mindset'.

De Invloed van een Positieve Money Mindset

Jeanet introduceert haar boek 'Expert tips voor een doorbraak in je money mindset' dat in 2018 is gepubliceerd. Dit boek bevat vijftig waardevolle tips om je financiële mentaliteit te transformeren. In deze aflevering deelt Jeanet een van deze tips, waarmee ze luisteraars uitnodigt om vragen te stellen en interactief deel te nemen aan het gesprek.

Uit het boek ‘Doorbraak in je Money Mindset’

De 50 praktische tips in dit boek helpen jou om jarenlange overtuigingen los te laten, nadat je ze eerst bewust hebt beschreven en hebt besloten dat die geldovertuigingen je niet langer van dienst zijn.

Met de FORTUNA-methode die Jeanet voor je heeft ontwikkeld, ga je stapsgewijs aan de slag met de verschillende niveaus van blokkades en krijg je praktische manieren aangereikt om deze aan te pakken.

Bestel het boek via MANAGEMENTBOEK.

Acceptatie van je Geldplafond

Een belangrijk onderwerp dat Jeanet aanroert, is het accepteren van je geldplafond. Dit concept gaat over het erkennen van de grenzen van je financiële groei en het omarmen van de realiteit dat niet iedereen een lancering van €100.000 kan realiseren. Het accepteren van deze grenzen is vaak een moeilijke, maar noodzakelijke stap om realistische doelen te stellen en effectief naar die doelen toe te werken.

De Metafoor van de Bergbeklimming

Jeanet gebruikt de metafoor van het beklimmen van een berg om de uitdagingen van persoonlijke en financiële groei te illustreren. Ze vertelt over haar eigen ervaringen met een fietsvakantie in Spanje, waarbij de fysieke inspanning van het beklimmen van een berg parallellen vertoont met de mentale en emotionele inspanning die nodig is om een succesvol online bedrijf op te bouwen. Deze verhalen benadrukken het belang van voorbereiding en training, zowel fysiek als mentaal.

Overwinning van Geldblokkades

Verder in de show bespreekt Jeanet hoe je geldblokkades, ofwel belemmerende overtuigingen over geld, kunt identificeren en overwinnen. Ze benadrukt dat het essentieel is om bewust te worden van deze blokkades en actief te werken aan het veranderen van deze beperkende overtuigingen. Dit proces is vergelijkbaar met het aanpakken van stemmen in je hoofd die niet bijdragen aan je geluk of financieel succes.

Afsluiting en Vooruitblik

Aan het einde van de aflevering moedigt Jeanet haar luisteraars aan om de geleerde lessen toe te passen en actief te werken aan het verbeteren van hun financiële mindset. Ze nodigt iedereen uit om feedback te geven op de show via Google en benadrukt dat iedereen de vrijheid kan bereiken door de juiste keuzes te maken in zowel het leven als in het ondernemerschap.

Jeanet Bathoorn sluit af met een krachtige boodschap: "Op jouw vrijheid!" Hiermee onderstreept ze het belang van autonomie en zelfbeschikking in zowel persoonlijke als professionele groei.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!