fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

6. De FORTUNA-Methode om je money mindset te begrijpen

Introductie tot de Vrijheidsondernemers Show

Welkom bij de Vrijheidsondernemers Show, waar we diepgaande gesprekken voeren over verdienmodellen, ondernemerschap, geld, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben Jeanet Bathoorn, uw gastvrouw, de bedenker van het merk Vrijheidsondernemers, auteur, en de organisator van de Transatlantische Ondernemers Cruise.

De Essentie van de Fortuna-methode

De Fortuna-methode is geïnspireerd door de Griekse godin Fortuna, het symbool van geluk en voorspoed. In onze moderne tijd is dit concept getransformeerd tot het Rad van Fortuyn, waarbij het draaien van het rad symbool staat voor het toelaten van geld en geluk in je leven. Deze methode legt de nadruk op het belang van een positieve moneymindset en hoe deze bijdraagt aan persoonlijk en zakelijk succes.

Uit het boek ‘Doorbraak in je Money Mindset’

De 50 praktische tips in dit boek helpen jou om jarenlange overtuigingen los te laten, nadat je ze eerst bewust hebt beschreven en hebt besloten dat die geldovertuigingen je niet langer van dienst zijn.

Met de FORTUNA-methode die Jeanet voor je heeft ontwikkeld, ga je stapsgewijs aan de slag met de verschillende niveaus van blokkades en krijg je praktische manieren aangereikt om deze aan te pakken.

Bestel het boek via MANAGEMENTBOEK .

De Principes van Fortuna

Elke letter in 'Fortuna' vertegenwoordigt een belangrijk principe in de money mindset:

  • F: Falen door mindset
  • O: Overvloed van geld voelen
  • R: Rijkdom naar je toe laten komen
  • T: Talent ontwikkelen en in geld omzetten
  • U: Uitgaven en geldstromen beheren
  • N: Nieuwe moneymindset eigen maken
  • A: Archetypes leren kennen en herkennen
Uitdagingen en Discussies rond Geld

Het aanpakken van je financiële mindset brengt vaak levendige discussies met zich mee, zowel binnen het ondernemerschap als in persoonlijke kringen. Het verkennen van deze discussies helpt bij het doorbreken van oude overtuigingen en het opbouwen van nieuwe, meer productieve benaderingen van geld en succes.

De Rol van Onderwijs en Bewustwording

Financiële educatie en bewustwording zijn cruciaal om armoede en financiële beperkingen te overwinnen. Jeanet benadrukt de noodzaak van voortdurende educatie en praktische hulp om mensen te ondersteunen bij het verbeteren van hun financiële situatie. Dit is geen pad naar snel rijk worden, maar een duurzame aanpak voor ondernemers die hun financiële plafonds willen doorbreken.

Conclusie en Oproep

Jeanet Bathoorn moedigt alle luisteraars aan om actief hun financiële overtuigingen en acties te herzien. Verander je mindset, en je zult merken dat je ook je financiële realiteit verandert. Onthoud de woorden van Henry Ford: "Of je denkt dat je het kan, of je denkt van niet, je hebt gelijk." Dit onderstreept de kracht van gedachten in het vormgeven van onze acties en resultaten.

Op jouw vrijheid!


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!