fbpx

hoe ziet jouw leven eruit ...

als je altijd een extra € 10K kunt maken in je business?

Lees snel verder

De shortcut naar succes!


Een overzicht van 35 beproefde manieren om 
€ 10.000 extra te maken

Ik hoor je denken. Ja, ja. Het zal wel. Ik beloof je: geen quick rich schemes, je hebt geen dure software nodig, je hebt niet eens voor alle manieren technische vaardigheden nodig. Jij gaat kijken naar wat je al hebt en hoe je dat product op een andere manier kunt verkopen. 


Je krijg gewoon een helder overzicht met 35 38 manieren. That's it!


Ik leer je aan welke 'geld-knoppen' je kunt draaien zodat jij ook weet hoe je extra cashflow kunt genereren. 

Leer hoe je altijd extra cash flow op gang brengt, met wat je al hebt. De shortcut om jouw omzet naar the Next Level te halen

Cadeautje van Jeanet Bathoorn


Best selling auteur en één van de leidende business coaches in Nederland. Ik word beschreven als nuchter, benaderbaar en toegankelijk. Mijn motto: "Jouw succes is mijn succes". Ik begeleid al mastermind groepen vanaf 2013. 


In 2016 registreerde ik het merk VrijheidsOndernemers®. Jij werkt waar, wanneer en met wie jij wil. Ik ben gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ik ben internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Verder ben ik  bestseller auteur van 8 boeken. Ik was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde, inmiddels ben ik de aflevering 300 al gepasseerd. 

Wat ga jij bij deze masterclass ontdekken:

  • Dat je voor extra omzet niet iets nieuws hoeft te maken. Leer kijken en waarderen wat je al hebt en kies daar een nieuw - tijdelijk - verdienmodel bij.  
  • Kies uit de enorme lijst van 35 38 manieren dé beste manier voor jou en voor jouw klanten. Jij weet het beste wat jouw klanten nodig hebben. Geef ze dat!  
  • De 35 38 manieren die ik deel zijn getest. Afhankelijk van de fase waarin jouw bedrijf zit is er altijd iets wat jij ook kunt doen. Je hoeft geen enorme lijst te hebben, je hoeft nog niet alle ervaring van de wereld te hebben.  

Naast de 38 manieren ontvang je ook nog:

  • De 7 Money Mindset doorbraken  
  • 4 Geld blokkades die je kunt doorbreken 
  • De 35 38 manieren die ik deel zijn getest. Afhankelijk van de fase waarin jouw bedrijf zit is er altijd iets wat jij ook kunt doen. Je hoeft geen enorme lijst te hebben, je hoeft nog niet alle ervaring van de wereld te hebben.  
profile-pic
Aletta de Rooij Partners in Crème

Al zou er maar 1 tip bij zitten die voor je werkt ...

Over '35 manieren om € 10K extra te verdienen: "Ik heb 4 bladzijden vol geschreven! Al zou er maar 1 tip bijzitten die voor je werkt, dan ben je er al. Echter teruglezend in mijn aantekeningen zitten er ideeën tussen waar ik nog wel een tijdje meer vooruit kan". Dankjewel Jeanet

Ook voor mij!

Over '35 manieren om € 10K extra te verdienen: "Met de juiste mindset is 10K ook voor mij binnen handbereik".

profile-pic
Mirjan van der Meijden Howtohotspot

5 van de 35 ga ik toepassen

Heb vanochtend een webinar gevolgd van Jeanet Bathoorn met superwaardevolle tips. 35 tips om je kennis en content in te zetten om meer klanten te helpen en meer omzet te genereren.

Ik heb 5 van de 35 eruit gepikt om volgend jaar in de praktijk te brengen.

profile-pic
Marjan

Enthousiast aan de slag

Superfijn webinar, dank je wel daarvoor, je hebt me enthousiast gemaakt om met dingen aan de slag te gaan!

profile-pic
Iris

Meest inspirerende webinar ooit ...

Ik vind dit een van de meest inspirerende webinars die ik ooit heb gevolgd. Dank!

Copyright 2024, VrijheidsOndernemers VOF

Disclaimer