Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

311. Vanuit het niets een 4-weekse online training maken met May Peeters

May Peeters is een Vlaamse expert die mensen begeleidt bij het verliezen van hun buikvet. De naam van haar training is dan ook Bye Bye Buikvet. Ze vertelt in deze aflevering hoe hard ze heeft moeten werken om haar 4-weekse online training te ontwerpen, promoten, geven en follow-uppen.

Het ontwikkelen van deze 4-weekse online training deed ze samen met 15 andere Nederlandstalige ondernemers en dat deden wij weer in een groep van ruim 400 internationale ondernemers in het SOMBA Kickstart programma van Sigrun. Die vibe is amazing!

Doordat wij de Nederlandstalige ondernemers via wekelijkse calls hebben begeleid is het ze allemaal gelukt om de training af te maken.

May vertelt heel openhartig hoe haar traject is gelopen en hoe ze de Nederlandse begeleiding waardeerde.

Meer over May Peeters vind je via ⁠haar LinkedIn profiel⁠.

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.