fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

311. Vanuit het niets een 4-weekse online training maken met SOMBA Kickstart, te gast is May Peeters

Een Crazy Avontuur: De Vierweekse Online Training

Van januari tot begin april heb ik samen met vijftien anderen een volledig nieuwe online training ontwikkeld. Dit gebeurde binnen een internationale groep van meer dan 400 ondernemers tijdens het SOMBA Kickstart traject van Sigrun. In deze aflevering vertelt May Peeters, een van de Vlaamse deelnemers, over haar ervaring met dit intense traject.

Het Intensieve Traject

May deelt hoe het voelde om vanuit het niets een online training op te zetten binnen een strakke deadline. De druk was hoog, maar de voldoening nog groter. Lees hoe trots ze is op het eindresultaat en hoe blij haar klanten zijn met het product.

Een Nieuwe Stap in de Reis: Bye Bye Buikvet

Nu richten we ons op May Peeters, die zich specialiseert in het begeleiden van vrouwen op hun gezondheidsreis. Ze vertelt over haar missie om buikvet de wereld uit te helpen. Voor veel vrouwen is buikvet een bron van frustratie en onzekerheid, maar May biedt een oplossing.

Het Belang van Onderzoek: De Survey

May legt uit hoe ze via een survey ontdekte dat buikvet een centrale zorg was voor veel van haar potentiële klanten. Ze zag dit als een kans om in te spelen op de behoeften van haar doelgroep en hen te voorzien van essentiële kennis en tools om hun gezondheidsdoelen te bereiken.

De Kracht van Actie: Beter dan Perfect

Tijdens het intense traject van het ontwikkelen van haar online training leerde May het belang van 'beter dan perfect' kennen. In plaats van te blijven hangen in perfectionisme, omarmde ze de kracht van actie en vooruitgang. Dit leidde tot een succesvolle lancering van haar training.

Een Toekomst vol Mogelijkheden

Met haar training 'Bye Bye Buikvet' heeft May niet alleen haar passie gevolgd, maar ook een waardevolle bijdrage geleverd aan het leven van haar klanten. Haar verhaal inspireert ons om te geloven in de kracht van actie, doorzettingsvermogen en de mogelijkheden die voor ons liggen.

De Rollercoaster van Groei: Intensiteit en Diepe Dalen

Gedurende haar coachingstraject ervoer May een rollercoaster van emoties. Het was een periode van intense groei, maar ook van diepe dalen. Ze werd geconfronteerd met vermoeidheid, frustraties en onzekerheden. Toch bleef ze vastberaden om door te zetten en haar doelen te bereiken.

De Kracht van Implementatie en Accountability

Een cruciaal keerpunt in May's reis was de realisatie van het belang van implementatie en accountability. Door zich te richten op actie en het volgen van een duidelijk plan, kon ze haar doelen stap voor stap bereiken. De ondersteuning en begeleiding die ze in de VrijheidsOndernemers mastermind ontving hielpen haar om gefocust te blijven en door te zetten, zelfs in moeilijke tijden.

De Shift naar Klantgerichtheid en Empowerment

Een essentiële verschuiving in May's mindset was de overgang van zelftwijfel naar klantgerichtheid en empowerment. Ze besefte dat haar doel niet alleen was om succesvol te zijn als ondernemer, maar vooral om haar klanten te helpen groeien en bloeien. Door zich te richten op de behoeften van haar klanten kon ze haar eigen onzekerheden overwinnen en zich volledig inzetten voor hun succes.

De Toekomst van May Peeters: Dienstbaarheid en Impact

Nu staat May stevig in haar schoenen als mentor en coach. Ze heeft geleerd dat haar kracht ligt in het dienen van anderen en het creëren van impact. Haar reis van onzekerheid naar kracht is een inspiratiebron voor anderen die streven naar groei en succes in hun eigen ondernemerschap.

Slotgedachten

De transformatie van May Peeters illustreert de kracht van doorzettingsvermogen, implementatie en klantgerichtheid in het bereiken van succes als ondernemer. Haar verhaal herinnert ons eraan dat zelfs in de moeilijkste tijden, empowerment en dienstbaarheid de weg kunnen wijzen naar groei en voldoening.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!