fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

307. Kappen met dat schuldgevoel – met Briant en Jaldhara

De Vrijheidsstrijd

Dit is een eerlijk gesprek tussen de oudste Nederlandse digital nomads Briant & Jaldhara en Jeanet Bathoorn, VrijheidsOndernemer. Opgenomen vanuit Yogjakarta en Gran Canaria. Jeanet begon haar reis naar vrijheid in 2008, toen haar jongste kind vier jaar oud was. Ze vertrok voor tweeënhalve week naar Suriname om trainingen te geven, een beslissing die niet zonder uitdagingen kwam. Het vereiste een sterke wil en de bereidheid om traditionele rolpatronen te doorbreken. Jeanet moest omgaan met de kritiek en bezorgdheid van haar omgeving, maar ze bleef vastbesloten haar droom na te jagen.

Balans Vinden als Moeder en Ondernemer

Als moeder van drie kinderen en partner van een man met een veeleisende baan als medisch specialist, was het een uitdaging om de balans te vinden tussen werk en gezin. Jeanet benadrukt het belang van duidelijke communicatie en het verdelen van verantwoordelijkheden. Ze schakelde de hulp in van andere moeders en creëerde een ondersteunend netwerk om haar gezin te helpen terwijl ze weg was.

Van Verplichting naar Vrijheid

In de loop der jaren is het voor Jeanet en haar gezin normaal geworden dat ze een deel van de winter doorbrengt op Gran Canaria. Haar kinderen, inmiddels volwassen, zijn gewend geraakt aan haar afwezigheid en hebben geleerd om zelfredzaam te zijn. Deze overgang van een verplichting naar een situatie van vrijheid en acceptatie was een geleidelijk proces dat tijd en doorzettingsvermogen vergde.

Inspiratie voor Vrijheidsondernemers

Jeanets verhaal is een bron van inspiratie voor andere ondernemers die dromen van wonen en werken in het buitenland. Ze benadrukt het belang van het volgen van je eigen wensen en het nemen van actie om deze te realiseren, zelfs als dit betekent dat je soms tegen weerstand en conflicten aanloopt. Jeanet moedigt luisteraars aan om zichzelf te eren en hun dromen na te jagen, ongeacht de obstakels die ze onderweg tegenkomen.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!