Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

304. Smartphones Video’s & Te Dure Business Coaches – Geertje Algera

Deze bruisende aflevering met Geertje Algera, Smartphone Video Expert, zit vol met tips over smartphone video’s maken en zet jou meteen aan tot actie. Het internet is ook van ons.

We praten o.a. over The Grey Wave, de generatie 50+ vrouwen die het internet nu ook (eindelijk) gaat gebruiken om een business op te bouwen en geld te verdienen.

De laatste 10 minuten praten we over de zin en onzin van high end business coaches. Wanneer investeer je daar wel in en wanneer niet.

Meer over Geertje Algera lees je op haar website: ⁠https://geertjealgeramedia.nl/⁠. Je kunt ook daar haar boek ‘Professionele video’s maken met je smartphone‘ bestellen.

Haar LinkedIn profiel ⁠https://www.linkedin.com/in/geertjealgera/⁠ en haar Instagram account ⁠https://www.instagram.com/geertjealgeramedia⁠/ zijn aan te raden om te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste smartphone videotrends.

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.