fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

302. Energie zien en coachen met de natuur, met Anja Kruska

Het fascinerende leven en werk van Anja Kruska: Een intuïtieve reis

Anja Kruska, een coach met een uniek talent en een inspirerend levensverhaal, laat ons kennismaken met haar wereld vol intuïtie en verbinding. Geboren in Duitsland, maar nu al vele jaren werkzaam in Nederland, heeft Anja een pad bewandeld dat haar langs verschillende continenten en culturen heeft gebracht. In dit blog verkennen we haar achtergrond, haar werk als coach, en hoe zij haar intuïtieve gave inzet om anderen te begeleiden.

Jeugd in Duitsland: Een ontluikende nieuwsgierigheid

Anja's jeugd werd gekenmerkt door een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar mensen met bijzondere talenten die zij niet bezat. Als kind al gefascineerd door paranormale ervaringen zoals het zien van aura's en energieën, ontwikkelde zij een sterke interesse in menselijke verbindingen die verder gaan dan het zichtbare.

Het pad naar avontuur: Van Duitsland naar Lesotho

Op haar 18e maakte Anja de gedurfde keuze om haar geboorteland te verlaten. Na een periode in Zwitserland vond zij haar roeping in ontwikkelingswerk. Op 20-jarige leeftijd vertrok zij naar Lesotho, waar zij vrouwen hielp om de groenteproductie te verbeteren te midden van uitdagende omstandigheden. Deze ervaringen openden haar ogen voor de veerkracht en vriendelijkheid van mensen in moeilijke situaties.

Diepe verbinding met Afrikaanse culturen

Tijdens haar verblijf in Lesotho en later in Swaziland, waar zij zelfs een lingeriewinkel leidde, werd Anja diep beïnvloed door de natuurlijke verbondenheid en spiritualiteit die zij daar ervoer. Haar contact met lokale genezers en sjamanen versterkte haar intuïtieve gaven, die zij later als coach zou aanwenden.

Intuïtieve coaching: De natuur als spiegel

Terug in Europa ontwikkelde Anja haar unieke benadering van coaching, waarbij zij haar intuïtieve vermogens combineert met de kracht van de natuur. Door sessies buiten in weer en wind te houden, helpt zij haar cliënten om diepere inzichten te verkrijgen en emotionele blokkades te doorbreken. Zo gebruikt zij de natuur niet alleen als omgeving, maar als een levendige spiegel voor persoonlijke groei.

De rol van intuïtie in haar werk

Anja's intuïtieve vermogens stellen haar in staat om niet alleen de woorden van haar cliënten te horen, maar ook de onderliggende emoties en energieën te begrijpen die hen beïnvloeden. Zij beschouwt haar intuïtie als een geschenk dat zij inzet om anderen te helpen hun eigen pad te vinden, vaak door onbewuste patronen aan het licht te brengen en nieuwe perspectieven te openen.

Persoonlijke groei en empowerment

Voor Anja is coaching meer dan alleen het bieden van begeleiding; het is een manier om anderen te empoweren en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Door haar eigen ervaringen en geleerde lessen integreert zij haar intuïtie in elke sessie, waarbij zij cliënten aanmoedigt om dieper te graven en authentieke veranderingen in hun leven aan te brengen.

Slotgedachten: Een leven in verbinding

Anja Kruska's reis is een inspiratie voor iedereen die gelooft in de kracht van intuïtie en menselijke verbinding. Haar verhaal benadrukt het belang van nieuwsgierigheid, openheid en het omarmen van verschillende perspectieven. Als coach blijft zij anderen begeleiden op hun eigen ontdekkingsreis, terwijl zij haar intuïtieve gave gebruikt om de wereld om haar heen helderder te maken.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!