fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

301. Teflon jurkjes en blonde pruiken met Lia de Beer

Lia de Beer: Een Reis van Transformatie

Lia de Beer heeft een opmerkelijke reis afgelegd vanuit haar veilige, bekende wereld naar een diepgaande innerlijke transformatie. Haar pad als ondernemer en auteur weerspiegelt niet alleen haar persoonlijke groei, maar ook haar ontdekkingen in spiritualiteit en zelfbewustzijn. In dit blogartikel duiken we dieper in op de belangrijkste aspecten van haar reis en de lessen die ze onderweg heeft geleerd.

De Gouden Kooi en de Innerlijke Roep

Tien jaar geleden was Lia de Beer gevangen in wat ze beschrijft als een "gouden kooi". Met een stabiele baan en een gezin voelde ze een innerlijke onrust. Ze wist dat er meer moest zijn dan haar comfortabele maar beperkende situatie. Dit was het begin van haar zoektocht naar meer betekenis en vrijheid.

Van Externe naar Interne Referentiekaders

Lia's transformatie omvatte een verschuiving van een sterk extern referentiekader naar een meer intern gevoel van richting. Waar ze vroeger sterk afhankelijk was van hoe anderen haar zagen en wat sociaal acceptabel leek, leerde ze nu te vertrouwen op haar eigen innerlijke kompas en lichamelijke signalen.

De Ontmoeting met Sjamanisme in Peru

Een keerpunt in Lia's leven was haar ervaring met sjamanen in Peru na een ernstige burn-out. Het sjamanisme bood haar niet alleen genezing, maar ook een dieper begrip van het leven, energie en verbinding met de natuurlijke wereld. Het leerde haar om verder te kijken dan de oppervlakkige feiten en om de diepere betekenis achter ervaringen te begrijpen.

Energetische Perspectieven en Zelfmanifestatie

Lia deelt krachtige inzichten over energie en zelfmanifestatie. Ze legt uit hoe gedachten en emoties energie uitstralen en aantrekken, waardoor we actief vorm geven aan onze realiteit. Dit besef hielp haar om bewuster te worden van haar eigen gedachten en de impact daarvan op haar leven.

Familieopstellingen en Persoonlijke Patronen

Een ander belangrijk aspect van Lia's reis is haar exploratie van familieopstellingen en persoonlijke patronen. Ze benadrukt het belang van het begrijpen van de dynamiek binnen familiale structuren en hoe onopgeloste zaken van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Dit inzicht heeft haar geholpen om dieper te graven in haar eigen leven en om de balans tussen geven en ontvangen te herstellen.

Het Belang van Geduld en Zelfvertrouwen

Een cruciale les die Lia heeft geleerd, is het belang van geduld en zelfvertrouwen in het proces van persoonlijke groei en ondernemerschap. Ze moedigt aan om vast te houden aan een visie, ook al is de weg daarnaartoe niet altijd duidelijk. Ze benadrukt het belang van vertrouwen in jezelf en in het universum, wetende dat dingen zich ontvouwen zoals ze moeten.

Lia's Boek en Verdere Ontdekkingen

Lia de Beer heeft haar ervaringen en inzichten gebundeld in haar boek, waar ze dieper ingaat op thema's als zelfbewustzijn, energie en persoonlijke transformatie. Haar werk dient als een waardevolle gids voor anderen die op zoek zijn naar meer diepgang en vervulling in hun leven en werk.

Conclusie

Lia de Beer's reis van een gouden kooi naar innerlijke vrijheid en zelfontplooiing is een inspiratie voor velen. Haar verhaal illustreert niet alleen de kracht van persoonlijke transformatie, maar ook het belang van luisteren naar je innerlijke stem, het begrijpen van energetische principes en het vinden van balans in je leven. Door haar ervaringen te delen, nodigt Lia anderen uit om hun eigen pad van groei en zelfontdekking te omarmen.

Bestel haar boek: Teflon jurkjes en blonde pruiken

Lia de Beer schreef een krachtig en diepgaand boek over persoonlijke groei die vele lagen diep gaat. Bestel haar boek via deze link.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!