fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

299. Hoe maak jij een 6-figure lancering: met Wendy Kerssens

Het Ondernemersavontuur van Wendy Kerssens: Van Marketing Manager tot Succesvolle Ondernemer

Tien jaar geleden begon Wendy Kerssens aan een avontuur dat haar leven voorgoed zou veranderen. Met een drie weken oude baby op haar arm werd ze plotseling geconfronteerd met het einde van haar baan als marketing manager bij een toeristische startup. Dit was het startpunt van haar reis als ondernemer.

De Start: Een Nieuw Begin

Met haar behoefte om meer bij haar kind te zijn en tegelijkertijd haar ambitie te behouden, besloot Wendy het ondernemerspad te bewandelen. Ze begon met interim opdrachten, waaronder het aantrekken van nieuwe abonnees voor een groot dagblad in de regio, waarbij ze een van de pioniers werd op het gebied van Facebook-advertenties in Nederland.

Van Freelancer tot Ondernemer

Na haar ervaring met interim opdrachten, besloot Wendy haar expertise te delen door een online cursus te ontwikkelen. Dit bracht haar in contact met een netwerk van online ondernemers, waar haar vaardigheden in Facebook-marketing snel werden gevraagd. Dit markeerde het begin van haar rol als een belangrijke speler in de Nederlandse online coachings- en trainingsmarkt.

Groei en Uitdagingen

Naarmate haar klantenbestand groeide, besloot Wendy om personeel aan te nemen om de groei bij te kunnen benen en de kwaliteit van haar diensten te waarborgen. Dit was geen gemakkelijke stap, maar het stelde haar in staat om haar klanten beter te bedienen en meer verantwoordelijkheid te nemen voor de resultaten die ze behaalde.

Persoonlijke en Professionele Groei

Wendy's reis kende niet alleen professionele hoogtepunten, maar ook persoonlijke uitdagingen, zoals de plotselinge veranderingen in haar gezinsleven en de zorg voor haar zoontje na een scheiding. Deze periode benadrukte voor haar het belang van vrijheid en de juiste balans in het leven.

Reflectie en Nieuwe Richtingen

Naarmate ze zich verder ontwikkelde, groeide ook Wendy's bewustzijn over haar eigen pad en de richting die ze wilde inslaan. Dit leidde uiteindelijk tot haar beslissing om haar marketingbureau te verkopen en een nieuwe weg in te slaan als performance mentor voor grote online ondernemers.

Lanceringen: Een Diepe Duik

Een belangrijk aspect van Wendy's huidige werk als performance mentor is het begeleiden van succesvolle lanceringen voor haar cliënten. Dit proces, dat zij beschrijft als een intensieve periode van gerichte promotie voor een specifiek aanbod, benadrukt het belang van bewuste planning en strategie.

De Essentie van een Succesvolle Lancering

Volgens Wendy begint een succesvolle lancering met het identificeren van de missie achter het aanbod. Het gaat niet alleen om verkopen, maar om het nastreven van een positieve verandering in de wereld. Ze moedigt haar cliënten aan om realistische doelen te stellen en stapsgewijs hun strategie te verbeteren.

Toekomstperspectief

Vandaag de dag staat Wendy bekend als een essentiële kracht achter de succesvolle lanceringen van grote online ondernemers. Haar focus ligt op het co-creëren van strategieën die niet alleen leiden tot financieel succes, maar ook bijdragen aan een diepere missie van haar cliënten.

Conclusie

Wendy Kerssens' ondernemersreis is een inspiratie voor velen, waarbij ze laat zien dat moeilijkheden en uitdagingen kunnen leiden tot onverwachte kansen en groei. Haar toewijding aan kwaliteit, haar vermogen om te leren en haar passie voor het ondersteunen van anderen hebben haar niet alleen geholpen om te gedijen als ondernemer, maar ook om een blijvende impact te hebben in haar vakgebied.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!