Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

296. Ambassadeursmarketing – Verdubbel je Omzet

Ben jij klaar om van je eiland af te komen en samen te gaan werken met andere, toffe ondernemers en wil je graag alles weten over Ambassadeursmarketing?

Je luistert in deze aflevering naar een masterclass die Jeanet Bathoorn live gegeven heeft op 1 december 2023 in het kader van 15 dagen met masterclasses.

Meld je gratis aan via ⁠https://jeanetbathoorn.nl/15-dagen-met-masterclasses/⁠ en kijk tot 5 januari 2024 terug naar alle masterclasses van zowel Jeanet Bathoorn als Sigrun.

Ontdek de magie van samen masterminden, ontdek de kracht van sterke verbindingen en ontdek de vibe van de VrijheidsOndernemers® tribe.

Van 23 november 2023 tot 5 januari 2024 kun jij profiteren van 15 live gegeven masterclasses. Alle masterclasses zijn online en duren een uur. Inzichten en live broadcasts wachten op je in het tijdelijke Nederlandstalige begeleidingsprogramma.

Meld je aan via ⁠⁠15 DAGEN MASTERCLASSES⁠⁠ of rechtstreeks bij Sigrun via ⁠⁠https://jeanetbathoorn.nl/12domsigrun⁠⁠

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.