fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

296. Verdubbel je omzet met ambassadeursmarketing of affiliate marketing

Introductie

Welkom bij een nieuwe aflevering van de VrijheidsOndernemers podcast! In deze aflevering, getiteld "Ambassadeursmarketing - Verdubbel je Omzet", duikt jouw gastvrouw Jeanet Bathoorn diep in de wereld van ambassadeursmarketing. Jeanet deelt haar uitgebreide expertise en inzichten over hoe je door slimme samenwerkingen en het inschakelen van ambassadeurs je omzet kunt verdubbelen. Ze benadrukt het belang van een sterke community, waardecreatie en het geven van vertrouwen aan je partners.

Luister mee en ontdek waardevolle tips over het organiseren van succesvolle productlanceringen, het vinden van de juiste samenwerkingspartners en manieren om je netwerk effectief in te zetten voor groei. Jeanet roept luisteraars op om actief deel te nemen, hun ervaringen te delen, en hun ondernemersreis te verrijken door haar masterclasses en mastermindgroepen. Dit belooft een inspirerende en inzichtelijke aflevering te worden die je niet wilt missen!

Blijf luisteren en laat je inspireren om je ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen. Veel luisterplezier!

Een Nieuwe Benadering: Ambassadeurs Marketing

Jeanet begint haar presentatie met het delen van haar definitie van ambassadeurs marketing: groeien met je netwerk, samen. Het draait niet alleen om individueel succes, maar om het collectief laten groeien van iedereen binnen je netwerk. Het idee is om elkaar professioneel aan te bevelen, met als resultaat niet alleen erkenning, maar ook financiële beloningen.

De kracht van Samenwerking

Wat maakt ambassadeurs marketing zo krachtig? Het gaat om het creëren van synergie tussen gelijkgestemde individuen, die elk een uniek product of dienst aanbieden aan een gemeenschappelijke doelgroep. Door samen te werken, kunnen ze elkaars bereik vergroten en waarde toevoegen aan hun klantenbestand.

Ervaringen en Successen

Jeanet moedigt haar publiek aan om hun ervaringen met ambassadeurs marketing te delen. Sommigen hebben al kleine successen behaald, terwijl anderen nog nieuw zijn in dit concept. Het delen van voorbeelden en verhalen helpt iedereen om een beter begrip te krijgen van hoe deze strategie in de praktijk werkt.

Een Persoonlijke Kennismaking

Voordat Jeanet dieper ingaat op de details van ambassadeurs marketing, deelt ze haar eigen achtergrondverhaal. Opgegroeid in Drenthe, heeft ze een uniek perspectief op ondernemerschap ontwikkeld. Ze benadrukt het belang van authenticiteit en het leren kennen van jezelf in het ondernemerschap.

Dive into Ambassadors Marketing

Nu is het tijd om dieper in te gaan op ambassadeurs marketing. Jeanet legt uit wat het inhoudt en hoe individuen effectieve samenwerkingen kunnen opzetten. Door middel van uitleg, oefeningen en praktische toepassingen wordt het concept tastbaar gemaakt voor het publiek.

Verbinding en Groei

Een belangrijk aspect van ambassadeurs marketing is het opbouwen van sterke verbindingen binnen je netwerk. Door samen te werken met mensen die dezelfde doelgroep bedienen, maar een ander product of dienst aanbieden, kunnen alle partijen profiteren van gedeelde kansen en groei.

Aan de Slag!

Jeanet spoort haar publiek aan om actief deel te nemen aan de sessie. Door de chat te gebruiken, vragen te stellen en ervaringen te delen, kunnen deelnemers het meeste halen uit de masterclass. Ze benadrukt het belang van concentratie en betrokkenheid om het maximale uit de sessie te halen.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!