Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 294. Socratisch Coachen met Ariane van Heijningen

Ariane van Heijningen heeft jarenlange ervaring als docent, projectleider en manager in middelgrote organisaties. Zij is de oprichter van en persoon achter DENKPLAATS. Zij is, als eigenaar van DENKPLAATS, een zelfstandig, kritisch, lerend, onderzoekend, nieuwsgierig èn op eigen wijsheden gebaseerd ondernemer. Dat waarin Ariane haar klanten wil stimuleren, leeft ze zelf voor.

In juni 2024 komt haar boek ‘Mag ik het je goedbedoeld moeilijk maken’ uit.

Ariane heeft gekozen voor het oprichten van DENKPLAATS omdat ze vanuit haar eigen specifieke kracht en methode wil werken. Er zijn verschillende bureaus die zich met business coaching en personal coaching bezig houden. Echter, niet veel daarvan werken vanuit de praktische filosofie: het zoeken naar wijsheid in complexe problemen. En nog minder bureaus werken vanuit de combinatie tussen praktische filosofie, helderheid, scherpte, resultaatgerichtheid en humor.

In dit gesprek duiken wij in de Socratische coachmethode die uitgaat van het de ander goedbedoeld moeilijk maken.

Je zult het horen: ik geniet van dit gesprek. Je eigen denken onderzoeken is zo tof!

Meer informatie over Ariane van Heijningen vind je ⁠via haar website⁠. Haar boek is ⁠nu voor te reserveren via de wachtlijst⁠.

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.