Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 292. Unique Mechanism: verdubbel je omzet

Wil jij een Unique Mechanism en onderscheidend zijn zodat je nooit meer vergeleken wordt met andere dienstverleners of coaches?

Meer dan 75% van alle kennisondernemers is niet onderscheidend en heeft last van concurrenten, ook al noemen we die liefkozend concullega’s. Jij bent vergelijkbaar en wordt vergeleken met anderen. Wat nou als dat wegvalt? Als je zo onderscheidend bent dat klanten echt voor jou kiezen?

Deze aflevering is een opname van een waardevolle masterclass die Jeanet Bathoorn live gaf op 23 november 2023 in het kader van ⁠15 dagen met masterclasses⁠. Een project dat ze samen doet met haar business buddy Sigrun.

Van 23 november 2023 tot 5 januari 2024 kun jij profiteren van 15 live gegeven masterclasses. Alle masterclasses zijn online en duren een uur. Inzichten en live broadcast wachten op je in het tijdelijke Nederlandstalige begeleidingsprogramma.

Meld je aan via ⁠15 DAGEN MASTERCLASSES⁠ of rechtstreeks bij Sigrun via ⁠https://jeanetbathoorn.nl/12domsigrun⁠

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.