Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 291. Verdienmodellen voor Illustratoren – in gesprek met Irene Cécile

In deze podcast interviewt illustrator Irene Cécile mij en hebben we het over wat verdienmodellen zijn, hoe je een verdienmodel kiest dat bij je past, en bespreken we een aantal verdienmodellen die voor een illustrator interessant zouden kunnen zijn.

We hebben het over uurtje-factuurtje, gratis werken, werken met mensen (of juist liever alleen), licenties, producten verkopen via een webshop of platform, royalties, Pictoright, doneerknoppen, fondsen en subsidies, NFT’s en het belang van een specifieke niche / specialisatie.

Irene was een mastermindklant van Jeanet van 2020 – 2022. In die tijd heeft ze prachtige verdienmodellen toegevoegd aan haar bedrijf en is ze haar podcast gestart.

Meer informatie over Irene: ⁠https://irenececile.com/⁠

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.