fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 289. Hypermobiel leven als kracht – met Lucie de Graaf

Lucie de Graaf praat het allerliefste over haar reis van hypermobiel zijn en haar leven. Ze wil bekend staan als iemand die je de mogelijkheden en bijzondere kernwaarden van een hypermobiel lijf wil laten ontdekken en juist als kracht gaat inzetten.

We praten over alle veranderingen die ze in haar business en in haar leven heeft gemaakt nadat ze in 2021 van een arts hoorde dat ze haar hypermobiliteit echt serieus mag nemen. Dit gesprek was een wake up call om zich af te vragen wat ze nou echt wil.

Het is haar missie om veel meer kennis naar buiten te brengen over hypermobiliteit en hoe ondernemerschap je kan helpen om een fijn leven te hebben zonder last van het hypermobiel zijn.

Haar website met meer informatie is ⁠https://hypermobielleven.nl⁠

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.