fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

289. Hypermobiel leven als kracht – met Lucie de Graaf

Jeanet Bathoorn: Een Ondernemerschap van Transformatie en Groei

Jeanet Bathoorn is een bekende naam in de wereld van digitale marketing en ondernemerschap. Ze heeft zich gevestigd als een expert op het gebied van online zichtbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. In dit artikel duiken we diep in haar leven, haar expertise, en de transformaties die ze heeft doorgemaakt. We zullen ook de inzichten delen van een recente podcast waarin ze in gesprek gaat met Lucie de Graaf over veranderingen en de kracht van aromatherapie en hoe je omgaat met hypermobiliteit.

De Start van Jeanet's Reis

Jeanet Bathoorn staat bekend om haar uitgebreide kennis van digitale marketing en haar vermogen om ondernemers te helpen zichzelf online te positioneren. Haar expertise ligt in het begeleiden van ondernemers bij het creëren van een sterke online aanwezigheid en het benutten van sociale media om hun bedrijf te laten groeien.

Een Krachtige Shift in Focus

Recentelijk heeft Jeanet een belangrijke verschuiving in haar carrière gemaakt. Deze verandering komt voort uit haar wens om een nog grotere impact te maken en haar kennis en vaardigheden op een nieuwe manier in te zetten. In een recente podcastaflevering besprak ze deze shift en de redenen erachter.

De Ontwikkeling van Lucie de Graaf

Lucie de Graaf begon haar ondernemersreis als virtueel assistent, waar ze haar administratieve vaardigheden inzette om bedrijven te ondersteunen. Ze bouwde een solide reputatie op door haar nauwkeurigheid en toewijding.

De Ontdekking van Aromatherapie

Binnen haar gezin kwam Lucie in aanraking met aromatherapie als oplossing voor gezondheidsproblemen. De krachtige werking van essentiële oliën wekte haar interesse en leidde tot verdere studie en verdieping in dit vakgebied. Ze ontdekte dat aromatherapie niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal een enorme impact kan hebben.

Wat is Aromatherapie?

Aromatherapie maakt gebruik van essentiële oliën, gewonnen uit planten, kruiden en bloemen. Deze oliën zijn zeer geconcentreerd en krachtig. Bijvoorbeeld, de olie van gedroogde kruiden zoals basilicum of rozemarijn is 70 maal sterker dan de gedroogde variant.

Toepassing en Resultaten

De oliën worden vaak op de huid aangebracht, waar ze snel worden opgenomen en direct resultaat geven. In het gezin van Lucie heeft aromatherapie een enorme positieve verandering gebracht. Haar dochter, die kampte met huidproblemen, zag grote verbeteringen door het gebruik van lavendelolie. De behandeling bracht niet alleen fysieke genezing, maar ook emotionele en mentale ontspanning.

Verdieping in Aromatherapie

Lucie wilde haar kennis verder verdiepen en volgde opleidingen in Nederland. Ze liep mee met experts en volgde masterclasses om haar vaardigheden te verbeteren. Deze toewijding leidde tot een holistische benadering van aromatherapie in haar praktijk, waar ze nu anderen helpt met haar kennis.

Praktijk en Massage

Naast aromatherapie is Lucie ook geschoold in massage, wat een waardevolle aanvulling is op haar praktijk. Ze biedt behandelingen aan die gericht zijn op totale ontspanning en genezing, waarbij ze gebruik maakt van zowel haar kennis van essentiële oliën als massage technieken.

De Kracht van Hypermobiliteit

Hypermobiliteit verwijst naar gewrichten die meer bewegingsvrijheid hebben dan normaal. Dit kan leiden tot overbelasting van spieren en gewrichten, omdat de pezen en banden te flexibel zijn. Lucie ontdekte dat ze hypermobiel was en besefte dat haar manier van bewegen en sporten aangepast moest worden om blessures te voorkomen.

Impact op het Leven

Lucie merkte dat haar hypermobiliteit invloed had op haar keuzes en levensstijl. Door haar hypermobiliteit was ze geneigd om te 'hangen' in haar gewrichten, wat op de lange termijn schadelijk was. Ze leerde dat het belangrijk was om haar bewegingen aan te passen en meer te staan in plaats van te zitten om haar lichaam beter te ondersteunen.

De Nieuwe Missie van Lucie de Graaf

Lucie is vastbesloten om haar kennis en ervaring te delen met anderen die ook hypermobiel zijn. Ze wil een community opbouwen waar informatie en expertise worden gedeeld, en mensen worden gestimuleerd om ondanks hun fysieke beperkingen succesvol te zijn in het ondernemerschap.

Ondersteuning en Educatie

Ze wil niet alleen praktische tips en ondersteuning bieden, maar ook mensen inspireren om hun eigen kracht en mogelijkheden te ontdekken. Door haar eigen reis en de uitdagingen die ze heeft overwonnen, hoopt ze anderen te motiveren om hun potentieel te realiseren.

Conclusie

Jeanet Bathoorn en Lucie de Graaf laten beide zien hoe persoonlijke en professionele transformaties leiden tot nieuwe kansen en groei. Hun verhalen zijn een inspiratie voor iedereen die wil leren en zich wil ontwikkelen in de dynamische wereld van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint, het is essentieel om open te staan voor nieuwe inzichten en voortdurend te leren. Door te investeren in jezelf en je kennis te blijven uitbreiden, kun je je doelen bereiken en een blijvende impact maken.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!