fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

284. Ben je een slechte moeder als je 9 weken naar Gran Canaria gaat

Ben ik een slechte moeder?

In aflevering 284 van mijn podcast onthul ik een vraag die velen bezighoudt: Ben ik een slechte moeder? Een vraag die ik onbevangen benader en waar ik mijn eigen perspectief op deel. Het is een beschouwende aflevering, vooral gericht op degenen die behoefte hebben om wat tijd alleen door te brengen, maar zich daar misschien schuldig over voelen. Ik deel mijn eigen gedachten over zelfzorg en waarom het belangrijk is om ook aan jezelf te denken te midden van alle verantwoordelijkheden.

De zoektocht naar balans

Ik neem je mee terug naar een periode in mijn leven die ik als 'achterlijk druk' omschrijf, waarin ik jonge kinderen had, een echtgenoot die fulltime werkte, en mijn eigen ambities om een bedrijf op te bouwen. Ik deel mijn ervaringen en gedachten over het vinden van balans tussen werk, gezin en persoonlijke ontwikkeling, en waarom ik ervoor koos om mijn bedrijf op een eenvoudige en overzichtelijke manier te runnen.

Op zoek naar persoonlijke vrijheid

Als vrouw en moeder heb ik altijd de behoefte gehad om ook mijn eigen leven te leiden en mijn eigen pad te volgen. Ik deel mijn visie op het moederschap, zelfzorg en het belang van autonomie. Het idee dat kinderen gelukkiger zijn wanneer ze verschillende omgevingen en volwassenen ervaren, is een kerngedachte in mijn benadering van opvoeding en persoonlijke ontwikkeling.

De reis naar Gran Canaria

Na een aantal kortere verblijven op Gran Canaria, ontstond bij mij het verlangen om voor een langere periode op het eiland te verblijven. Ik deel mijn ervaringen met de energie en het klimaat op het eiland, en waarom ik ervoor koos om acht weken lang alleen naar Gran Canaria te gaan. Voor mij draait het om zelfzorg, het volgen van mijn eigen pad en het maken van keuzes waar ik later geen spijt van zal hebben.

Vrijheid en keuzes maken

Als vrijheidsondernemer geloof ik in het maken van keuzes die bijdragen aan mijn eigen welzijn en geluk, zonder anderen schade toe te brengen. Ik moedig anderen aan om ook hun eigen pad te volgen en te kiezen voor wat hen gelukkig maakt, zelfs als dat betekent dat je afwijkt van traditionele normen en verwachtingen.

Besluit: Op jouw vrijheid!

Als vrijheidsondernemer werk je waar, wanneer en met wie je wilt. Ik gun jou dezelfde vrijheid en weet uit ervaring dat het mogelijk is. Met de juiste keuzes en mindset is vrijheid binnen handbereik. Dus ik moedig je aan om te streven naar jouw vrijheid en jouw eigen pad te volgen. Op jouw vrijheid!


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!