fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 283. Nooit meer een plastic website – met Mok Heijmerink

In deze razend enthousiaste aflevering praat ik met Mok Heijmerink. Haar nieuwe boek ‘Waanzinnige Websites’ is al een bestseller en staat hoog in ranking. En terecht. Te vaak beschouwen wij ons digitaal vastgoed, wat een website is, als een vaststaand gegeven en verbeteren we het nauwelijks.

Mok Heijmerink is grafisch ontwerper en webbouwer en heeft jarenlang geprobeerd net als die flashy reclamelui te zijn. Je weet wel glad, strak, stoer en mega afstandelijk.

In haar poging ze na te doen had ik een ‘plastic’ website voor m’n bedrijf gemaakt. Ooit een plastic website gezien? Vast! Dit is een website die als een masker vóór een bedrijf staat. Zonder hier echt mee in verbinding te staan.

Met haar bedrijf ‘Webbouwen aan de keukentafel’ wil ze een eind maken aan plastic websites. Ze staat voor echt.

Leer meer over haar via ⁠https://webbouwenaandekeukentafel.nl/⁠ 

Bestel haar boek via deze link: ⁠https://www.managementboek.nl/boek/9789493277946/jouw-waanzinnige-website-mok-heijmerink?affiliate=2015

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.