fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

282. Veel vrouwen bouwen een keukentafel-imperium op, in gesprek met Dirkjan Hupkes

Welkom bij een nieuwe aflevering van VrijheidsOndernemers, aflevering 282! Vandaag hebben we een inspirerend gesprek tussen onze hosts Jeanet Bathoorn en Dirkjan Hupkes, waarin we duiken in het boeiende onderwerp van vrouwelijke ondernemers die vanuit hun eigen keukentafels succesvolle imperiums opbouwen.

Onlangs werd ik, Jeanet Bathoorn, geïnterviewd door Dirkjan Hupkes in zijn podcastshow "Women Disrupting Tech." Ik ontmoette Dirkjan in San Diego bij de Social Media Marketing World. Hier deelde ik mijn inzichten en expertise over hoe vrouwelijke online ondernemers anders ondernemen. De rol van de keukentafel werd daarbij duidelijk belicht.

De weg naar ondernemerschap

Mijn reis naar ondernemerschap begon toen ik besloot me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en mezelf te verhuren als interimmer. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, voelde ik de behoefte aan meer vrijheid en flexibiliteit in mijn werk. Deze stap leidde tot mijn ontdekking van LinkedIn, waar ik een van de eerste trainers in Nederland werd.

De kracht van social media

Met een passie voor social media en expertise in platforms zoals LinkedIn, Twitter en Pinterest, bouwde ik een bloeiende carrière op als social media expert. Ik ontdekte de kracht van kennis delen en het opbouwen van een online aanwezigheid, wat leidde tot het schrijven van boeken en het geven van workshops over social media.

Vrijheidsondernemerschap

Vrijheidsondernemerschap staat centraal in mijn missie. Voor mij betekent dit niet alleen financiële vrijheid, maar vooral ook de vrijheid om te werken waar, wanneer en met wie je wilt. Het draait om het creëren van een bedrijf dat je de ruimte geeft om je leven te leiden zoals jij dat wilt.

Expertise en erkenning

Een belangrijke vraag die ik vaak stel, is wat iemand tot een expert maakt. Voor mij gaat het niet alleen om kennis en ervaring, maar ook om het vermogen om anderen te helpen en waarde toe te voegen. Ik moedig mensen aan hun expertise te erkennen en te delen, zelfs als ze zichzelf niet als experts beschouwen.

Impact en inspiratie

Mijn werk als vrijheidsondernemer heeft een diepgaande impact gehad op talloze mensen wereldwijd. Mijn verhaal inspireert anderen om hun eigen pad naar vrijheid en ondernemerschap te volgen. Door mijn openheid en toewijding aan groei en ontwikkeling, laat ik zien dat succes voor iedereen mogelijk is.

Gendergelijkheid en vrouwelijke rolmodellen

In ons gesprek ging het ook over de langdurige maar hoopvolle weg naar volledige gendergelijkheid. Vrouwen wereldwijd doorbreken barrières, zoals de historische staking in IJsland voor gelijke betaling. Het belang van vrouwelijke rolmodellen, het overwinnen van collectieve trauma’s en het gebruik van sociale media om zichtbaarheid en ondernemingskansen te vergroten, kwam duidelijk naar voren.

Kleine stappen, grote visie

Tijdens de podcast deelde ik mijn eigen reis als vrijheidsondernemer, de kracht van het hebben van een grote visie en het nemen van kleine stappen. Deze keuzes zijn cruciaal om je ideale leven te leiden. Bereid je voor op een diepgaand en inspirerend gesprek dat je aanmoedigt om je eigen stappen naar vrijheid te zetten.

Conclusie: een vrijheidsondernemer in actie

In deze blog heb ik een kijkje gegeven in mijn leven en werk als pionier in vrijheidsondernemerschap. Mijn verhaal is een inspiratiebron voor iedereen die streeft naar meer vrijheid, voldoening en succes in hun leven. Met passie, expertise en toewijding blijf ik anderen aanmoedigen hun dromen na te jagen en hun eigen pad naar vrijheid te bewandelen.

Blijf luisteren voor een geweldige aflevering, en vergeet niet om onze podcast te beoordelen. Dank jullie wel voor jullie steun!


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!