Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 282. Veel vrouwen bouwen een keukentafel-imperium op, in gesprek met Dirkjan Hupkes

Een tijdje geleden werd ik geïnterviewd door Dirkjan Hupkes voor zijn podcast show Women Disrupting Tech. Hij sprak met mij over de kenmerken van expert status, het collectieve trauma van vrouwen over zichtbaarheid en over het belang van kleine stappen op weg naar duurzaam succes. Dus zonder jezelf alle vrijheid te ontnemen.

Daarnaast spreken we over hoe we de verandering kunnen krijgen die nodig is om vrouwen in tech normaal te maken. Volgens Jeanet is het nodig dat we collectief nieuwe ervaringen en nieuwe normen opbouwen. Welvaart en rolmodellen zijn daarbij cruciaal.

Meer informatie over de ⁠Vrijheidsondernemers podcast⁠ en de masterminds vind je op mijn website. Daar vind je ook ⁠de quiz⁠ waarin je jouw geheime expert factor kunt ontdekken.

—————–

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.