fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

279. De essentie van succesvol ondernemen, met John Slabbekoorn

De Essentie van Succesvol Ondernemerschap

In een boeiend gesprek met John Slabbekoorn van Lifestyle of Business duikt Jeanet Bathoorn dieper in de essentie van succesvol ondernemerschap. Samen bespreken ze de reis van een ondernemer, het belang van coaching en zelfontwikkeling, en de cruciale rol van identiteitsniveau bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. Ze delen inzichten over het worden van een succesvolle ondernemer op meerdere vlakken in het leven, waaronder fysieke fitheid en persoonlijke groei.

Misbaarheid in je Eigen Bedrijf

Een van de kernpunten die naar voren komt, is het concept van misbaarheid in je eigen bedrijf. Jeanet en John benadrukken het belang van ondernemers die zichzelf niet onmisbaar maken, maar juist streven naar een bedrijfsstructuur waarin ze vrijheid hebben en niet continu nodig zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Ze delen persoonlijke ervaringen en het besef dat misbaarheid cruciaal is voor duurzaam succes op lange termijn.

Persoonlijke Ontwikkeling en Identiteitscoaching

Het gesprek evolueert naar het belang van persoonlijke ontwikkeling en identiteitscoaching voor ondernemers. Jeanet en John bespreken hoe een diepgaande verandering op identiteitsniveau nodig is om als ondernemer te groeien en te gedijen. Ze moedigen luisteraars aan om open te staan voor zelfreflectie en groei, en om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met hun ware identiteit en doelen.

Samen Ondernemen als Man en Vrouw

Een fascinerend aspect van het gesprek is de dynamiek van samen ondernemen als man en vrouw. Jeanet en John delen inzichten over de uitdagingen en mogelijkheden die gepaard gaan met het bouwen van een bedrijf als partners. Ze benadrukken het belang van eerlijke communicatie, rolverdeling en wederzijdse ondersteuning om een gezonde en succesvolle zakelijke relatie te behouden.

De kracht van Balans tussen Mannelijke en Vrouwelijke Energie

Tot slot verkennen Jeanet en John de kracht van balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie in ondernemerschap en in het leven. Ze bespreken hoe een harmonieuze integratie van deze energieën kan leiden tot meer voldoening, succes en welzijn, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Jeanet Bathoorn's podcast biedt niet alleen waardevolle inzichten en inspiratie voor aspirant-ondernemers, maar fungeert ook als een platform voor diepgaande discussies over de essentie van succes, vrijheid en zelfrealisatie. Met haar authentieke benadering en diepgaande kennis nodigt ze haar luisteraars uit om de reis naar vrijheidsondernemerschap te omarmen en te omarmen.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!