Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 272. Suzanna Jansen – Interview over haar nieuwe boek ‘De omwenteling of de eeuw van de vrouw’

In deze aflevering spreek ik, Jeanet Bathoorn, met Suzanna Jansen. Ik spreek met haar over haar nieuwe boek ‘De omwenteling of de eeuw van de vrouw’. Wij spreken over de positie van de vrouw in Nederland vanaf 1922. We spreken over de veranderingen van de laatste 100 jaren. Een bijzonder inzicht voor mij en ook voor jou als luisteraar is waarschijnlijk dat de schaamte die jij voelt en de moeite die jij ervaart om succesvol te zijn niet een individuele strijd zijn. Het ligt niet aan jou! Keuzes die wij maken zijn ingegeven door cultuur en eeuwenlange buitensluiting. Vrouwen zijn weggehouden van geld, van werk, van eigen regie, van kansen en van zelf-ontplooiing.

We praten o.a. over waarom veel vrouwelijke ondernemers zoveel moeite hebben om over de ton te komen. We spreken over onze geldthermometer en ook Suzanna deelt haar inzichten daar bij. We spreken ook over hoe onze moeders en grootmoeders het leven ervaren hebben. Welke keuzes zij wel of niet hadden. 

Suzanna Jansen brak door met het boek ‘Het Pauperparadijs’, over de geschiedenis van haar familie verweven met de geschiedenis van Veenhuizen. Het boek is ook als theaterproductie bijzonder succesvol geworden. Meer over Suzanna Jansen vind je via haar website.

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.