fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

270. Wat komt eerder: dankbaarheid of dromen? Meditatieve talk vanaf Gran Canaria

De Start van het Vrijheidsondernemerschap

Jeanet Bathoorn begon haar ondernemersreis met een sterk verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid. Ze wilde de vrijheid hebben om te werken waar, wanneer en met wie ze wilde. Dit verlangen leidde haar naar het concept van de vrijheidsondernemer. Haar missie werd om anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

De Kracht van Focus

Een van de eerste grote mijlpalen in Jeanet's ondernemersreis was haar focus op lanceringen. In 2015-2016 legde ze de nadruk op het leren en uitvoeren van succesvolle productlanceringen. Deze periode resulteerde in een indrukwekkende lancering van 104.000 euro. Door consistent dezelfde webinar te geven en deze continu te verbeteren, wist Jeanet een formule voor succes te creëren. Deze focus op lanceringen legde de basis voor haar verdere groei en succes als ondernemer.

Een Transformatie in Identiteit

In 2016 onderging Jeanet een grote identiteitsverandering. Dankzij haar business coach, Sigrun uit IJsland, betrad ze de internationale wereld van ondernemerschap. Dit was een keerpunt in haar carrière, waarbij ze haar eigen merk en identiteit als vrijheidsondernemer versterkte. Ze begon haar kennis en ervaringen te delen met een breder publiek, wat haar positie als expert verder consolideerde.

Werken vanaf Gran Canaria

Een belangrijk aspect van Jeanet's leven als vrijheidsondernemer is de locatie-onafhankelijkheid. In november van een 2022 besloot ze drie weken op Gran Canaria te werken. Deze ervaring benadrukte het belang van een omgeving die haar geest, lichaam en welzijn voedde. Het zorgde ervoor dat ze beter voor haar klanten kon zijn, zonder afleidingen en verstoringen.

Terug naar Je Diepste Verlangens

Een kernboodschap van Jeanet's podcast is het belang van trouw blijven aan je diepste verlangens en dromen. Ze moedigt haar luisteraars aan om terug te gaan naar hun kinderdromen en deze serieus te nemen. Volgens Jeanet is eerlijkheid tegenover jezelf en het serieus nemen van je eigen wensen de sleutel tot een vervuld leven. Dit betekent soms moeilijke gesprekken voeren en obstakels overwinnen, maar de beloning is een leven dat echt bij je past.

Het Belang van Actie

Jeanet benadrukt ook het belang van actie ondernemen. Dromen zijn belangrijk, maar zonder actie blijven ze slechts dromen. Ze moedigt haar luisteraars aan om stappen te zetten die leiden tot de realisatie van hun wensen. Of het nu gaat om zakelijke beslissingen, persoonlijke groei of het najagen van passies, actie is essentieel.

De Magie van Dankbaarheid

Dankbaarheid speelt een grote rol in Jeanet's leven. Ze herinnert haar luisteraars eraan om dankbaar te zijn voor wat ze al hebben bereikt en de stappen die ze al hebben gezet. Deze dankbaarheid creëert een positieve mindset die helpt bij het aantrekken van meer succes en geluk.

Oproep tot Actie

Tot slot nodigt Jeanet haar luisteraars uit om contact met haar op te nemen voor een intakegesprek. Ze wil anderen helpen hun droomleven te realiseren door middel van coaching en begeleiding. Haar boodschap is duidelijk: vrijheid en succes zijn mogelijk voor iedereen, met de juiste mindset en acties.

Conclusie

Jeanet Bathoorn's reis naar vrijheidsondernemerschap is een inspirerend verhaal van focus, transformatie, actie en dankbaarheid. Haar ervaringen en lessen bieden waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar meer vrijheid en succes in hun leven. Door trouw te blijven aan je diepste verlangens en de nodige stappen te zetten, is het mogelijk om een leven te creëren dat echt bij je past. Op jouw vrijheid!


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!