fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

268. Gezond egoïstisch zijn is de start van jouw geluk, vanaf het strand op Gran Canaria

Bewuste keuzes

Jeanet Bathoorn deelt haar inzichten vanaf het strand van Gran Canaria, waar ze geniet van de zon, de wind en de zee. Haar ontmoeting met een 89-jarige vrouw die alleen op reis is, brengt haar tot een diepgaande reflectie over het belang van in het moment leven. Deze ontmoeting inspireert Jeanet om te benadrukken dat geluk niet moet worden uitgesteld. Ze pleit voor het maken van bewuste keuzes die ons dichter bij ons diepste verlangen brengen, zelfs als dit betekent dat anderen het moeilijk vinden.

Leven in Overeenstemming met je Diepste Verlangens

Jeanet moedigt aan tot gezond egoïsme of persoonlijk leiderschap, waarbij men luistert naar zijn eigen behoeften en verlangens, zelfs als dit anderen ongemakkelijk maakt. Ze gelooft dat het essentieel is om je eigen geluk niet afhankelijk te maken van externe factoren of de goedkeuring van anderen. Door bewust te kiezen voor wat ons vervult, kunnen we een leven leiden dat in lijn is met onze diepste verlangens.

Het Belang van Keuzes en Acties

Jeanet benadrukt het belang van keuzes maken en actie ondernemen om ons leven vorm te geven zoals wij dat willen. Ze spoort aan om dromen serieus te nemen, ze op te schrijven en stap voor stap te realiseren. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is, is het essentieel om voor jezelf op te komen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk. Dit betekent soms het nemen van moeilijke beslissingen, maar het resulteert uiteindelijk in een vervuld leven.

Conclusie: Op Weg naar Vrijheid

Jeanet Bathoorn eindigt haar reflectie vanaf het strand van Gran Canaria met een krachtige boodschap van hoop en empowerment. Ze moedigt haar luisteraars aan om keuzes te maken die hen gelukkig maken en hun diepste verlangens te volgen, zelfs als dit betekent dat anderen het moeilijk vinden. Haar woorden dienen als een inspiratiebron voor iedereen die streeft naar vrijheid en vervulling in hun ondernemersreis.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!