fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 263. Hoe Nederlandse ondernemer Parsifal Tritsch een nieuw betaalprogramma ontwikkelt

Tijdens dit gesprek met online ondernemer Parsifal Tritsch leer je wat VrijheidsOndernemen voor hem is. Hij woont en werkt al jaren van Gran Canaria. Samen met een business partner ontwikkelt hij op dit moment een nieuwe betaalprovider en er worden nu LIFETIME licenties uitgedeeld. Wil jij ook zo’n deal pakken? Ga naar https://jeanetbathoorn.nl/kennisshop en check wat er nu mogelijk is.

Kennis.shop is hét betaalsysteem voor ondernemers die geld verdienen met hun kennis en expertise. Als jij kennis-producten verkoopt heb je een eenvoudige manier nodig om meer te verkopen, de omzet per klant te verhogen en je bedrijf te groeien ZONDER je zorgen te maken over de techniek.

Parsifal is het voorbeeld van een ondernemer die als autodidact enorme sprongen maakt. Eén van zijn kenmerken is dat hij heel nieuwsgierig is en daardoor veel kan leren en kan toepassen. Hij gelooft in samenwerken, community bouwen en samen de software beter en vollediger maken.

Via https://jeanetbathoorn.nl/kennisshop kun jij ook kennis maken met de nieuwe Nederlandstalige payment provider. De roll out staat gepland in november 2023.

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.