fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 258. Hoe Intuïtie en Instagram samen gaan – Linda Brink – Instagramtrainer op Dr. Martens, legt het uit

Linda Brink is dé Instagramtrainer op Dr. Martens en zij is niet de influencer die jij verwacht. Ze is anders en doet het anders. Na een intuïtieve start als ondernemer met een praktijk in energiewerk heeft ze de switch gemaakt naar social media trainer. Zij is nu gespecialiseerd in Instagram. No nonsens uitleg.

Haar ondernemersreis is een klassiek voorbeeld voor andere vrouwen. Zichtbaar worden, over je eigen drempels heen stappen, voor jezelf gaan staan. Ze biedt je een gratis zichtbaarheidschallenge aan via https://desocialmediamiep.nl/product/zichtbaarheids-challenge/. Haar expert factor intuïtie helpt haar enorm bij het runnen van haar business. We praten over de verschillen tussen haar praktijk met Reiki-training en een webshop.

Linda is vrolijk, nuchter, onderneemt op een Achterhoekse wijze en dat onderscheidt haar.

Meer informatie over Linda vind je: https://desocialmediamiep.nl/.

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.