fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 257. Waarom complimenten geven je business verbetert en jij meer kansen creëert voor jezelf

Luisteraar Tanja Lucke stuurde een welgemeend compliment als audiobericht naar mij toe. Als content creator van inmiddels meer dan 250 podcasts is het fantastisch om dit soort berichten te ontvangen. Ik roep jou ook op om een auteur, podcast host, bloggger, vlogger vandaag een welgemeend compliment te sturen. Er is altijd iemand die jou inspireert om te doen wat je doet. Er is altijd een boek dat jou een bepaald inzicht gaf. Er is altijd op Youtube een tutorial die je gebruikte om iets voor elkaar te krijgen. Stuur een compliment, geef een like, laat van je horen en realiseer je dat er aan de andere kant altijd een mens zit die de tijd en moeite nam om jou iets te brengen.

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Site: https://jeanetbathoorn.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.