Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 254. Hoe zet je intuïtie in als teamcoach? Hillegonda Schaaphok deelt haar visie

Ervaren teamcoach en de bedenker van de 100 dagen werkplezier’ methode, Hillegonda Schaaphok, heeft de afgelopen jaren geleerd om te vertrouwen op haar intuïtie en die ook in te zetten in trajecten en bij begeleiding van teams en teamleiders. Ze heeft jarenlang in loondienst  gewerkt als leidinggevende, coach en accountmanager en is in 2006 begonnen als interim- / projectmanager. De vele mooie teams waar ze mee mocht werken, zorgden voor uitdaging, maar na een paar jaar werd ze onrustig. Dit probeerde ze de kop in te drukken door haar kennis en vaardigheden te vergroten. Ze werd specialist in de TMA methodiek, ontwikkelde trainersvaardigheden en verdiepte zich in persoonlijk leiderschap. Ze is Big Five® gecertificeerd coach.Ze blijft leren om een betere professional te zijn.

We spreken veel over de rol van intuïtie. Hoe werk je als intuïtief ondernemer en hoe blijf je dichtbij jezelf? 

Hillegonda is ook lid van de VrijheidsOndernemers mastermind en deelt haar ervaring als deelnemer ook met je. Wat brengt de mastermind haar en hoe is ze gegroeid. 

Meer informatie over Hillegonda vind je via haar website.

Wil je meer begeleiding bij het opbouwen van je business, heb je al een lekker niveau als ondernemer en wil je met mij werken? Dan pas je in mijn groepen. Boek een freedom call in met Jeanet Bathoorn.

Volg Jeanet Bathoorn hier:

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.

Leave a Comment: