fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

252. Waardevolle en inzichtgevende lessen van een IJslandse Sjamaan

Het Ontmoeten van Jeanet Bathoorn: Een Persoonlijk Verhaal over Groei en Ontdekking

In de wereld van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling is Jeanet Bathoorn een bekende naam. Als bedenker van het concept "VrijheidsOndernemer" en een ervaren online ondernemer, deelt ze haar kennis en ervaringen om anderen te inspireren. In deze blog duiken we dieper in op een meer persoonlijk verhaal van Jeanet Bathoorn, waarin ze haar ontmoeting met een IJslandse sjamaan deelt en de impact ervan op haar leven en werk.

Het Besluit om een Sjamaan te Ontmoeten

Jeanet neemt ons mee naar een bijzondere ervaring tijdens haar verblijf in IJsland, waar ze de kans kreeg om een reading te krijgen van een IJslandse sjamaan. Hoewel ze aanvankelijk geen idee had wat ze kon verwachten, voelde ze zich openstaan voor de ervaring en besloot ze het avontuur aan te gaan. Het idee om een reading te krijgen van een sjamaan uit een onverwachte hoek, namelijk via een van de deelnemers aan het Arctic Business Retreat, wekte haar nieuwsgierigheid.

De Ontmoeting met de Sjamaan

Bij aankomst bij de sjamaan werd Jeanet verrast door de hartelijke ontvangst en de aardse sfeer van zijn omgeving. Weg van de gebruikelijke mystiek die vaak met sjamanisme wordt geassocieerd, ontmoette ze een vrolijke man die zijn verbinding met de natuur en zijn ambachtelijke kunstwerken deelde. De sjamaan gebruikte stenen en symbolen om inzichten te verschaffen, en Jeanet werd al snel gegrepen door de boodschappen die ze ontving.

De Impact van de Reading

Wat volgde was een reeks inzichten die Jeanet uit haar comfortzone duwden en haar diep lieten nadenken over haar leven en werk. De sjamaan benadrukte het belang van haar rol als richtinggever en gaf haar waardevolle boodschappen over verbinding, bescherming en zelfexpressie. De reading bracht ook het concept van "lichtwerk" naar voren, wat Jeanet uitdaagde om zich open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en krachten in haar leven.

Reflectie en Groei

Na de reading deelde Jeanet haar ervaringen met haar mede-ondernemers, wat leidde tot inspirerende gesprekken en verdere reflectie. De boodschappen van de sjamaan en zelfs een kaartlezing met aartsengelen bevestigden haar gevoel van hoop en optimisme over de toekomst. Ze benadrukte het belang van openheid voor nieuwe ervaringen en het volgen van je intuïtie, zelfs als de weg vooruit niet helemaal duidelijk is.

Conclusie: Op Weg naar Vrijheid en Groei

Het verhaal van Jeanet Bathoorn's ontmoeting met de IJslandse sjamaan illustreert de kracht van openheid, reflectie en groei. Door zichzelf open te stellen voor nieuwe ervaringen en inzichten, heeft ze haar perspectief verbreed en haar potentieel omarmd. Als vrijheidsondernemer moedigt ze anderen aan om hetzelfde te doen, om hun eigen pad te volgen en te streven naar persoonlijke en professionele groei.

Slotgedachte: Op Jouw Vrijheid!

Jeanet sluit af met een boodschap van hoop en aanmoediging, en moedigt haar luisteraars aan om hun eigen weg te vinden naar vrijheid en groei. Met haar eigen ervaring als inspiratiebron, nodigt ze anderen uit om open te staan voor het onbekende en te geloven in de kracht van hun eigen potentieel.

Jeanet Bathoorn's persoonlijke verhaal biedt een inspirerende kijk op de reis van zelfontdekking en groei. Haar ontmoeting met de IJslandse sjamaan laat zien dat ware transformatie begint wanneer we ons openstellen voor nieuwe ervaringen en inzichten, en bereid zijn om de uitdagingen van het leven met open armen te omarmen.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!