fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

234. Waarom het NIET om die ene post gaat. Lessen over consistentie.

De kracht van consistentie: Een les van Jeanet Bathoorn

Welkom terug bij de Vrijheidsondernemershow! In aflevering 234 nemen we een duik in een belangrijke les die we kunnen leren van Jeanet Bathoorn: het belang van consistentie in onze online ondernemingen.

Het gaat niet om die ene post

Een veelvoorkomende misvatting in de online ondernemerswereld is dat elk stukje content perfect moet zijn. Jeanet Bathoorn weerlegt deze mythe en benadrukt dat succes niet afhangt van één enkel bericht, video of podcast. Het draait om consistentie en volharding op de lange termijn.

Een bericht als resultaat van jarenlang werk

Een treffend voorbeeld wordt gegeven van een ondernemer die slechts één bericht op LinkedIn plaatste en enorme respons kreeg. Maar Jeanet en haar gesprekspartner benadrukken dat dit succes niet uit het niets komt. Het is het resultaat van jarenlang netwerken, consistent goede prestaties leveren en blijven investeren in relaties.

Ondernemen is volhouden

Het succes van een enkele post is het topje van de ijsberg. Het is essentieel om te onthouden dat achter elke succesvolle publicatie een lange reis van hard werken, mislukkingen en doorzettingsvermogen schuilt. Jeanet benadrukt het belang van volhouden, zelfvertrouwen hebben in je plannen en zichtbaar blijven voor je netwerk.

Actie ondernemen en groeien

Jeanet moedigt ondernemers aan om actie te blijven ondernemen, ook als het succes niet onmiddellijk komt. Door actief te blijven netwerken, nieuwe contacten te maken en jezelf te blijven verbeteren, leg je de basis voor toekomstig succes.

Het loont om slim te werken

Hoewel hard werken essentieel is, benadrukt Jeanet ook het belang van slim werken. Door strategisch te handelen, je netwerk op te bouwen en jezelf te blijven ontwikkelen, vergroot je je kansen op succes op de lange termijn.

Conclusie

Het succes van een enkele post is zelden een toevalstreffer. Achter elke succesvolle publicatie gaat een lange periode van toewijding, volharding en groei schuil. Door consistent te blijven en actief te werken aan je onderneming, leg je de basis voor toekomstig succes. Blijf dus zichtbaar, blijf groeien en blijf geloven in jezelf. Succes komt niet vanzelf, maar met doorzettingsvermogen en toewijding kun je je doelen bereiken.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!