Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 81. Corrie Reijngoud – Omgaan met verlies en veerkracht ontwikkelen door in de natuur te wandelen

Insert Image

Podcast #81: Luister hier terug.

AUTEURSMAAND Dag 23: Corrie Reijngoud, oprichter van Wandelcoaching Nederland, auteur van de drie boeken 'Jouw weg naar geluk', 'Aandacht, Acceptatie en Actie' en 'In 10 Stappen van Verlies naar Veerkracht'. 

Ze noemt zichzelf een dromer en doener, auteur en coach tot op het bot, intuïtief en een gedreven 'lichtbrenger'. Ze is de bedenker van de TriA© methode en leidt inmiddels nieuwe coaches op in haar methode. 

Wij praten over verlies, verlies van mensen, verlies van een baan, verlies van een huisdier. Corrie roemt de kracht van de natuur. Zij heeft de kracht van coaching in de natuur ontdekt en heeft dit inmiddels op alle fronten ingezet en bekend gemaakt. 

Meer informatie over Corrie vind je hier https://www.corriereijngoud.com/

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: