Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 78. Veronique Prins – De Kick Ass Code

Insert Image

Podcast #78: Luister hier terug.

AUTEURSMAAND Dag 20: Veronique Prins, de kick ass business coach die vanuit simplicity haar bedrijf heeft opgebouwd. Na een paar jaar waarbij het nog niet lukte om echt door te breken is ze nu multiple 7-figure business owner. Maak je klaar voor een bruisende aflevering, Veronique praat snel, de one liners waren niet bij te houden, maar wat een dynamiek en wat een heerlijk gesprek hadden we. Deze aflevering zit boordevol golden nuggets over ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, commitment en heel hard werken. 

Meer over haar en haar bedrijf: https://jezaakvoorelkaar.nl/
Bestel haar boek 'De Kick Ass Code' via Managementboek.nl

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: