Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 74. Yvette Vermeulen – Druk zijn is een keuze

Insert Image

Podcast #74: Luister hier terug.

AUTEURSMAAND Dag 16: Yvette Vermeulen kiest voor niet druk zijn. De titel van haar boek 'Druk zijn is een keuze' is een geweldige eye opener voor moeders die voortdurend dat te drukke gevoel hebben. Yvette pleit voor keuzes maken, jezelf op nummer één zetten, prioriteiten in je agenda zetten, leven vanuit je beste leven, je niets aantrekken van anderen. We praten over ondernemerschap en moederschap. Ook ik deel openhartig mijn ervaringen met de moedermaffia en de harde keuzes die je soms moet maken als vrouw, als moeder, als ondernemer. Haar bedrijf heet niet voor niets Simple Organizing. 

Laat dit eerlijke gesprek een inspiratie en een hart-onder-de-riem zijn. 

Meer informatie over Yvette Vermeulen vind je hier: https://simpleorganizing.nl/

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes.

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: