Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 68. Mascha Struijk – Professional vanuit je hart. Jeugdzorg expert

Insert Image

Podcast #68: Luister hier terug. 

AUTEURSMAAND Dag 10: Mascha Struijk is een vrouw met een missie, de hulp aan jeugd en jongvolwassenen liefdevoller te maken door professionals te helpen (meer) vanuit hun hart te werken. Want alleen enthousiaste bevlogen professionals kunnen jongeren en gezinnen écht verder helpen!

De naam van haar website is dan ook niet voor niets https://professionalvanuitjehart.nl/

Wij praten over bezieling, betrokkenheid, passie, het verliezen van je werk drive en alles wat daarmee te maken heeft. Het schrijven van het boek 'In 10 Stappen Professional vanuit je Hart' heeft haar ondernemerschap veranderd. Ook daar praten we uitgebreid over.

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: