Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 66. Met Petra Iuliano – Verdienmodellen Expert, co-auteur 50 Verdienmodellen boek

Insert Image

Podcast #66: Luister hier terug.

AUTEURSMAAND dag 8: Petra Iuliano. Petra is verdienmodellen expert en schreef in 2016 samen met mij het boek 50 Verdienmodellen. 

Petra Iuliano is bedenker en oprichter van de eerste Nederlandse virtuele co-working space voor ondernemers in de Betekenis Economie: de Network Of Purpose. Ze is Business Strateeg, de nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers en bestseller auteur van het boek 50 Verdienmodellen.

Ze stond op de podia van TEDx Rotterdam, het trendevent van Sprout en op het grootste Marketing, Insights en Analytics Event (MIE) van Nederland. Artikelen van haar zijn te vinden op marketingonline.nl en managementteam.nl. Daarnaast was zij te gast bij een TV-uitzending van RTLZ over ondernemerschap. Nu helpt zij ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen.

Meer informatie over Petra vind je hier: https://www.networkofpurpose.nl/.
Vraag meteen haar 7 slimme verdienmodellen aan via https://iuliano.lpages.co/gratis-hoofdstuk-50-verdienmodellen/

Bestel het boek via Managementboek

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: