Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 61. Met Astrid Davidzon – Prima is Perfect, over perfectionisme en het bevrijden van jezelf daarvan

Insert Image

Podcast #61: Luister hier terug

AUTEURSMAAND dag 3: Astrid Davidzon, auteur van het boek 'Prima is Perfect'. Astrid Davidzon helpt mensen zich te bevrijden van hun perfectionistische en faalangstige denkpatronen en (onbewuste) overtuigingen (“ik ben niet goed genoeg”)  zodat ze serieus werk kunnen gaan maken van wat ze wérkelijk willen met hun leven. Tijdens dit gesprek zoomen wij in op perfectionisme, de valkuilen van perfectionisme en al die rare stemmetjes die wij allemaal horen.  Informatie over Astrid: https://zoninjeleven.nl/ en haar boek https://zoninjeleven.nl/prima-is-perfect-boek/ 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: