Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 60. Met Janneke Willemse – Blondjes Beleggen Beter

Insert Image

Podcast #60: Luister hier terug

AUTEURSMAAND: dag 2: Janneke Willemse. Het boek 'Blondjes beleggen beter'.  Janneke Willemse is presentatrice, journalist, enthousiast belegger met een eigen blog en auteur. Haar boek Blondjes Beleggen Beter (januari 2020) heeft als eerste beleggingsboek ooit een notering in de CPNB Bestsellerlijst. Daar bleef het boek 4 weken lang staan. In april 2020 is de 4e druk besteld. Sinds 2013 publiceert ze hele beleggingsportefeuille op BlondjesBeleggenBeter.nl. Haar inleg van 20.000 euro is in 7 jaar verdrievoudigd. Ze presenteerde de talkshow WNL Op Zondag en is nu te zien op RTL Z.Vrouwen beleggen beter dan mannen, dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Ook apen schijnen het beter te doen dan de gemiddelde fondsmanager. Op deze site houdt een blondje precies bij waarin ze belegt. Zodat iedereen, man, vrouw of aap, kan meekijken of dat goed gaat of juist totaal verkeerd.  Met haar praat ik over ondernemerschap, keuzes, dilemma's én je krijgt hele praktische beleggingstips uit haar boek.  Boek: https://www.blondjesbeleggenbeter.nl/boek/ Over Janneke: https://www.jannekewillemse.nl/ 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: