Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 59. Met Anne Vrieze – Gezond Verstand in het Sociaal Domein

Insert Image

Podcast #59: Luister hier terug

AUTEURSMAAND: dag 1: Anne Vrieze, oprichter van WWZ Consultancy en WWZ Academie en Zaanse Zakenvrouw van het jaar 2017. Zij startte haar onderneming in 2008 omdat ze niet meer kon floreren als gemeentelijk ambtenaar. Ze vertelt levendig over haar ondernemersreis, haar inzichten, haar leerpunten. 

Zij pleit voor een andere, meer menselijke, aanpak in het sociaal domein en heeft kortgeleden een boek gepubliceerd 'Gezond Verstand in het Sociaal Domein'. Ze besloot dit boek te schrijven om al haar kennis en ervaringen te delen met de jongere generatie. Zodat niet steeds dezelfde fouten worden gemaakt. Het boek heeft ook zeker een historisch perspectief. 

Met WWZ Academie leidt ze werkzoekenden op tot WMO Consulent. 

Meer informatie over Anne Vrieze en WWZ vind je hier: https://wwzconsultancy.nl/over-anne-vrieze/ en hier https://www.wmotraining.nl/.

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

About the Author Jeanet

Een van Nederlands leidende business coaches. Ik coach ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidOndernemer zodat zij authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via mijn Mastermind groepen. - Bestselling Auteur (8 boeken) - Podcast Host - No nonsense Business Coach - Mastermind Expert - Mastermind groepen voor experts die naar de ton willen of daar al over zijn

follow me on:

Leave a Comment: